Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

The Beatles : Rubber Soul

Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Eka Beatles joka minulla on hyllyss. Tästä se hyvä setti alkoi näiltä suuruuksilta joo. Se vanhempi tyyli ei puhutellut juurikaan meikäläistä paitsi tietysti pikkupoikana kyllä. :) Melkoinen kehitysvaihe tässä kohtaa näillä. Käännekohtana pidän, niin kait moni muukin yhtyeen tuotannosta.

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällä levyllä bändin luovuus oli/on ihastuttavasti nupullaan. Tavanomaisten vauhtiraitojen Drive My Car, You Won't See Me, I'm Looking Through You etc. lisäksi nyt tarjoillaan upeita rauhallisia melodiota kuten Norwegian Wood, Michelle ja uskomaton Girl, jossa poikien sisäänhengitys on nerokkaasti korostettu miksauksessa! Eihän tällaisia biisejä nykyään kykene edes Risto tekemään! 9.

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sekava kokoelma mainioita biisejä jokaiselle tytölle ja pojalle, niin keskittymishäiriöisille, taviksille kun rauhallisille norminuorillekin. Niin, silloin aikoinaan näin oli.

  juuffo kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Puoli vuoaiaataa täytyi kulua enne kuin tartuin piitlesiin oikein todella. Ilmeisesti tässä lyötiin o vuonna 1965 pöytään kaikki oleellinen mitä rokkipoppis piiseihin tarvitaan. 10.