Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Genesis : The Lamb Lies Down On Broadway

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
Mahtava konseptialbumi, ja ehkä Genesiksen paras levy. Ainoana ärsyttävänä yksityiskohtana pidän The Waiting Room-kolinabiisiä, jonka voisi hyvin sijoittaa Pink Floydin Ummagummalle pois häiritsemästä. Se varmaan kuuluu tarinaan, mutta häiritsee aina muuten täydellistä kuunteluharmoniaa. ;) Genesis oli joskus luova, kokeilunhaluinen ja suorastaan vallankumouksellinen bändi, tämä levy kyllä todistaa sen hienosti. Top-5 rock-konseptialbumi, siellä The Wallin ja Tommyn seurassa mielestäni.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Waiting Room on kova. Tulee Crimsonin improt mieleen. Lamb Lies on mielestäni Genesiksen paras levy. Todellinen aarrearkku. Arvosana: 10

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Raskasta kuunneltavaa. Heti alkumetreiltä tulee aina mieleen että loppuis jo että voi vaihtaa levyä. Oon omistanu levyn kohta 20 vuotta ja jaksanut kuunnella sen läpi ehkä viis kertaa. Ei vaan iske.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Genesiksen paras lätty, kyllä vaan.

  anzi kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yksi parhaista ikinä. 10

  Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gabrielin Joutsenlaulu Genesiksessä on huimaa musiikin riemujuhlaa. Tällaista musiikkia on yleensä totuttu kuulemaan vain nimekkäiltä oopperasäveltäjiltä ;-)
  Pari biisiä raapii silti minun korvaani : levyn päättävä "it" on ärsyttävä ja keinotekoinen huipennus. Ilman tätä ja vanhentuneelta kuulostavaa "Counting Out Time"-raitaa levy saisi täyden kympin, nyt vain 9,5.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei ihan yllä bändin parhaaksi,joka on mielestäni Selling England by the Pound.Ykköslevy on täyttä asiaa ja 10 pisteen arvoinen.Kakkoslevy on epätasaisempi, 8:n arvoinen.Kokonaisarvosanaksi siis tulee 9.

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olin omistanut levyn jo vuosia kunnes innostuin tätä toden teolla kuuntelemaan ja havaitsin, että tämähän onkin todella kovaa kamaa. Nykyään pidän tätä Genesiksen parhaana. Usein kuulee sanottavan, ettei konseptissa ole tolkkua. Niin tai näin, se ei levyn kiehtovuutta vähennä. Aution saaren levyjä.

  R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä oon vältelly tätä jostain syystä mutta mielettömän upee levyhän tämä on. Voi olla Genesiksen paras vaikka olenkin ollut "Selling.." fani abt 40 vuotta. Waiting Room on hieno biisi. En mä noista konsepteista niin välitä kylläkään.

  Proffa kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieno levy kertakaikkiaan, yksi bändin parhaista ja hieno loppukaneetti Peterin aikakaudelle.

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gabrielin energinen liveversio Lambista vuodelta 1978:
  https://youtu.be/8w8Q-zXgC0s
  Oikein hiki tulee.