Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kate Bush : Aerial

Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Uusi levy vuosien tauon jälkeen oli tietysti tapaus, mutta aika vähän tätä silti on tullut kuunneltua. Tuntuu kuin en olisi vielä oikein päässyt levyn ytimeen. Kakkoslevy toimii näistä paremmin. Plussaa siitä, ettei Kate tällä kertaa lähtenyt tavoittelemaan kovin mahtipontista soundimaailmaa.

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, tätä on broidi muistaakseni kehunut kovastikin. Yrittänyt olen kuunnella, mutta ei ole koskaan oikein avautunut. Jotenkin liian hidastempoinen levy makuuni. Pidän kyllä joistain Kate Bushin vanhoista levyistä. Ehkä täytysi vaan antaa lisää kuuntelua.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän tämä mikään mestariteos ole, mutta parempi kuitenkin kuin levyt Lionheart, The Sensual World ja The Red Shoes. Eka levy on vähän epätasainen, mutta kakkoslevyn temaattinen kokonaisuus toimii aika kivasti alusta loppuun.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kate Bushin ääni on kokenut melkoisen muodonmuutoksen sitten Wuthering Heightsin. Pari edellistä Bushin albumia olivat niin huonoja, että pitkään mietin että uskallanko ostaa tätä paljon kehuttua levyä. Playssä kun oli hintaa 3,9 euroa, niin ei ollut enää vaaraa pudota korkealta. Aika kivaa tunnelmointiahan tältä löytyy ja nimibiisi on vallan hulvaton kokemus. Kokonaisuutena kakkoslevy toimiikin hieman paremmin myös minun mielestäni.

  R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieno levy kuin mikä! mii laiks.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämäkin levy on jo kymmenen vuotta vanha. Tykkään kyllä ja oikeastaan tämä on tuplalevyksi aika vahva kokonaisuus vaikka seitsemän vuotta sitten epätasaisuudesta nillitinkin. Yhä olen kuitenkin sitä mieltä että kakkoslevy on se parempi puolisko. 8/10

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvää palvelua kun jo kannesta näkee, että dynamiikkaa löytyy.