Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Dire Straits : Love Over Gold

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (2 kommenttia)
Jos progemiehelle pitäisi suositella levyä Dire Straitsilta, se olisi ehdottomasti tämä. Oikeastaan vain ensimmäinen biisi, 14-minuuttinen Telegraph Road on "progressiivinen", mutta se onkin sitten sitäkin upeampi. Telegraph Road olikin koko Dire Straitsin uran hienoin saavutus. Private Investigation ja It never rains täydentävät hienosti huippukovaa kokonaisuutta. Bändillä oli valtavasti potentiaalia, mutta se jäi sitten käyttämättä... rahan tekeminen MTV:llä ja mainstreamsuosion tavoittelu oli ilmeiseti Knopflerille tärkeämpää. Harmi, sillä tämä albumi lupasi bändin tulevaisuudelta paljon. Hieno levy, yksi kaikkien aikojen suosikkejani. Arvosana: 10

+/- saldo : 0 |

  R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan tää hyvä levy. Ehkä rupesin ton 14 min aika odottelemaan loppua ja Teollinen Tauti on perus DS:ää, mutta muuten menee kyllä hyvin mulle.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bändillä oli valtavasti potentiaalia, mutta se jäi sitten käyttämättä... rahan tekeminen MTV:llä ja mainstreamsuosion tavoittelu oli ilmeiseti Knopflerille tärkeämpää.
  Gold Over Love?

  Telegraph Road tuntuu enemmän jatkolta Bob Dylanin pitkille tarinaa kertoville biiseillä kuin varsinaisesti progelta. No onhan Dire Straits ja Telegraph Road toki musikaalisesti polveilevampaa kuin Bob Dylanin usein aika jankkaaviksi jäävät pitkät biisit.

  Tämäkin Dire Straitsin levy on mulle semmoista "ihan kiva" osastoa, mitään kun wow!-hetkiä ei oikein löydy.