Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Dire Straits : Brothers in Arms

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (9 kommenttia)
Tämä levy oli Dire Straitsille samaa kuin Born in the USA Springsteenille. Musiikillisen menestyksen loppu ja kaupallisen menestyksen alku. Levyllä on tasan yksi unohtumattoman hieno klassikko, nimittäin nimibiisi Brothers In Arms. Ride Across The River on myös kelvollinen, mutta levy kokonaisuutena oli minulle valtava pettymys loistavan Love Over Goldin jälkeen. Mutta massat tykkäsivät, ja kupletin juoni olikin "Money for nothing, I want my MTV". Siinä se kai olikin kiteytettynä tämä. Kutonen.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bändin kehnoin. Varsinkin kolmen ensimmäisen biisin muodostama jakso on koettelemus. Onneksi levyllä on hyviäkin hetkiä. Vinyyliin tottuneille cd:n pidemmät versiot joistakin biiseistä voivat olla outoja.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Love over Gold on paras, mutta tämä tulee hyvänä kakkosena. Brothers in Arms oli ensikosketukseni yhtyeen musiikkiin ja siitä tuli minun ja tulevan vaimoni suosikkialbumi nro 1.

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulihan tätä levyä aikoinaan kuunneltua vaimon kanssa, vaan onpa jäänyt unholaaan totaalisesti. Ja eihän tuo ole edes hyllyssä enää!

  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla LP löytyy edelleen hyllystä. Unohduksissa on tosiaan ollut, mutta mulla on ollut siihen syykin. Inhosin kappaletta "Money For Nothing". Mukava tätä on nyt kuunnella spotifysta ku pystyy skippaamaan.

  R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tylsä tää on. Ehkä vika on kuulijassa.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei, kyllä se tylsää on.

  Proffa kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä vika on kuulijassa :-)

  Jimi kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Selvästi heikoin kuulemistani DS-levyistä. Se viimeinen studiolevy on kuulematta.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pistin itsekin soimaan pitkästä aikaa. On tää kyllä ihan helvetin kuivaa kamaa. Yllättäen toi Money For Nothing innostaa suurin piirtein eniten. En muistanut että se on noin pitkä biisi.