Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Radiohead : Amnesiac

Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Amnesiac on paikoitellen tosi hypnoottinen ja sitten kohta pelkästään tylsä. Sinänsä levyllä siis on potentiaalia!

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällä levyllä mukaan on otettu jonkin verran elektro-elementtejä, mutta musiikki ei kuitenkaan tunnu kylmältä vaan suorastaan intiimiltä. Pyramid Song on Radioheadin upeimpia biisejä. Pidän tästä enemmän kuin Kid A:sta.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä levy on jäänyt minulle aika etäiseksi. Kuunteluista ei oikein jää mitään mieleen. Sinänsä kumma koska matsku on käsittääkseni samoista sessioista kuin ylivoimainen Radiohead-suosikkini Kid A. Ehkä tähän sitten jäi kaikki ylijäämä biisit. Tai Ehkä en vain ole kuunnellut tätä vielä tarpeeksi. Ainakaan tämä ei ole samalla tavalla luotaantyöntävä levy kuin Hail To Thief. Arvosana: 6

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vika biisi on paras.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Amnesiac on äänitetty samoissa sessioissa kuin Kid A. Ja koska rakastan Kid A -levyä niin olen vuosia odottanut että koska myös Amnesiac kolahtaa minulle täysillä. Niin ei ole käynyt. Amnesiacille on selvästi päätynyt sessioista se vähäisempi materiaali. Näissä kaksi levyä yksistä sessioista tapauksissa käy aina niin että jälkimmäinen levy kärsii (esimerkki System Of A Downin Mezmerize/Hypnotize-levyt). Noh, eihän Amnesiacin biisit erityisen heikkoja ole, päin vastoin, mutta Kid A:n rinnalla tämä on silti aina tuntunut varsin suurelta pettymykseltä. Musiikki Amnesiacilla on rauhallisempaa ja sisäänpäinkääntyneempää. Kaipaan Kid A:n ajoittaista riehakkuutta ja repivyyttä. Parhaat biisit: Life In A Glasshouse ja Dollar And Cents.