Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Asia : Alpha

Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten (8 kommenttia)
Ensimmäinen Asian levy on omassa melko nolossa genressään (AOR) varsin onnistunut tapaus. Tiukasti soitettua mahtipontista rokkia hyvillä kertosäkeillä. Valitettavasti bändin alamäki alkoi jo varsin jyrkkänä tämän toisen levyn myötä. Meno on velttoa ja biisit ärsyttävän sokerisia, jopa soundit ovat huonommat vaikka Mike Stone on yhä tuottajana. Bändissä on Steve Howen ja Carl Palmerin kaltaiset virtuoosit, mutta eipä se lopputuloksessa juuri kuulu. Etenkin Palmer on kuin varjo itsestään tasaista komppia hakatessaan. Wetton nyt ei UK:n jälkeen ole vaivautunut soittamaan bassolla mitään mielenkiintoista. Levyn alkupuolisko on aivan elotonta skeidaa, mutta onneksi loppupuolella on sentään muutama siedettävä raita. Arvosana: 4

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noo, kirjastosta olen levyn kerran lainannut ja melkein loppuun asti kuunnellut, joten suosittelen että luotatte Kcrimson analyysiin!

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kolmas levy "Astra" on itseasiassa parempi kuin kaksi ekaa.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun muistikuvien mukaan Astra on täysin kelvoton levy. En kyllä ole kuullut sitä vuosiin joten saatan olla väärässäkin.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täähän on ihan mainio levy. Hyviä biisejä, mutta soundit ovat kieltämättä melko paskat.

  JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan mukavaa taustapoppiahan tämä on, vaikkakin kieltämättä jotenkin tasapaksu kokonaisuus. The Last to Know ja Open Your Eyes ehkä jotenkin erottuvat edukseen.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Open Your Eyes on levyn ehdoton kohokohta. Asian yksi parhaimmista biiseistä vaikka paska tuotanto yrittääkin kappaleen sabotoida.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Open Your Eyes on todellakin hyvä biisi. Tykkään myös kyllä hitistä Don't Cry ja itkuballadista The Smile Has Left Your Eyes.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tämä ihan niin kelvoton levy ole kuin seitsemän vuotta sitten olen väittänyt. Olisi mielenkiintoista kuulla että saataisiinko soundeja ruuvattua kunnon remixillä miten lähelle debyytin äänimaailmaa. Stevenia ei tosin ainakaan taida kiinnnostaa urakka... :D