Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Camel : I Can See Your House From Here

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Ristiriitaisia tunteita herättävä levy. Muutama upea biisi (Hymn to Her, Ice ja Eye of the Storm), ja sitten vähän huvittavia ELO:maisia biisejä... sen ajan trendejä mukaillen. Remote Romance on kyllä ihan selvästi kieli poskessa tehty vitsi. Outo levy. Selkeästi kuitenkin Camelin heikoimpia levyjä kokonaisuutena, joten annan seiskan muutaman hienon biisin takia.

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ala-arvoinen tekele. Jopa huonompi kuin muistinkaan. Juustoinen ja sieluton. Ja missä on ne hienot kosketinosuudet mitä aijemmilla levyillä oli? Nyt on vaan jotain tylsiä strings-mattoja. Biiseissä ei ole oikein mitään mieleenpainuvaa. Parissa-kolmessa biisissä olisi ehkä hieman ideaa, mutta ponneton esitys latistaa nekin yritykset seinäpaperiksi. Ei tällaisia levyjä oikeasti kuuluisi hyllyssään säilyttää, mutta kompletismiin taipuvaisena ei raaski roskiinkaan heittää. Tohtiiko tämän jälkeen Single Factoria enää kuunnellakaan?

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Hittikokoelmalta" ei voi teemalevyn tai edes tavanomaisen albumin kokonaisuutta edes vaatia. Hienoja biisejä on muutama, kuten JiiPee jo totesi ja loput menevät tuiterissa kivasti taustalla...
  Itse pidän Your Love Is Stranger Than Mine-biisiä hysteerisen hauskana! Mitä muuta musiikilta pitikään edellyttää ;-) Kasi.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Camel jatkaa Breathlessin viitoittamalla suunnalla kohti vetelää ja suoraan sanottuna aika sielutonta aikuispoppia. Parhaimmillaan kappaleet vain soljuvat ohi hajuttomina ja mauttomina, mutta huonoimmat eli Neon Magic ja Remote Romance ovat suorastaan myötähäpeää aihettavan surkeita. Levyn päättävä kymmenen minuuttinen instrumentaalibiisi Ice pyrkii kai lepyttelemään vanhoja Camel-faneja, mutta eipä sekään kovin kummoinen sävellys ole eikä siitä oikein jää muuta käteen kun nättiä kitarointia.

  5/10