Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Emerson Lake & Powell : s/t

Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Yllättävän onnistunut ELP soundin päivitys 80-luvulle. Siitäkin huolimatta, että rummuissa on ketterämmän Palmerin tilalla raskaskätisempi Cozy Powell ja soundit on kasari tyyliin aika kliiniset. Biisimateriaali on kuitenkin pääosin varsin vahvaa ja kerrankin Emersonin ja Laken tyylit kohtaavat sävellyksissä niin hyvin että välillä on vaikea sanoa kumpi on minkäkin biisin säveltänyt. On tämä kuitenkin vähän kornia kieliposkessa kuunneltavaa matskua mahtipontisine fanfaareineen- Selkeästi parempi kuitenkin kuin kolme viimeisintä ”oikeaa” ELP-levyä.

Arvosana: 6

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ollakseen progepierujen tuotos vuodelta 1987 levy ylittää odotukset. Pidän paljon Cozy Powellin soitosta, eri asia sitten oliko hänen suoraviivainen tamppaamisensa sopivinta tähän yhteyteen. Annoin kuitenkin lopulta kenkää levylle, sillä on tämä vähän sellaista lämmittelyä ja jää selvästi jälkeen ELP:n huippukauden levyistä.

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koomisen mahtipontinen, mutta parasta ELPpiä sitten Brainin ja myöskin parempi kuin seuraavana tuleva 3 tai myöhemmät ELPit. Ja jos vertaa 70-luvun aikalaisten viritelmiin 80-luvulla niin onhan tämä parempaa kuin mitä esim. Yes, Genesis tai Pink Floyd tekivät 80-luvulla.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep kyllä tämä 80-luvun Floydin ja Genesikset voittaa, Yesin suhteen olen erimieltä.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Score scorettaa komiasti. "Hittibiisi" Touch & Go toimii myös kivasti. Tuota kuulema Amerikassa soittavat runsaasti jalkapallon erätauoilla.