Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Led Zeppelin : In Through The Out Door

JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten (2 kommenttia)
Paljon haukuttu Zep-levy. Itse olen aina pitänyt ITTOD:ista paljon. In the Evening:llä ja Carouselambralla otetaan jopa uskaliaasti syntikat käyttöön. Sehän oli tuohon aikaan kova myönnytys lällyilyn ja maitoilun suuntaan. Fool in the Rain on loistava ja Hot Dog on kaikessa typeryydessäänkin hauska. All of my Love on kyllä hiukan siirappinen biisi. Ei ITTOD tietenkään mikään mestariteos ole, mutta jollain lailla väärin ymmärretty kuitenkin. Miksi bändit eivät voisi kokeilla uutta tai vaihtaa välillä tyyliä? Ei paljon kiinnosta mitä kriitikot levystä aikanaan sanoivat, annan tälle mainiolle levylle kasin. Paljon mielummin kuuntelen tätä nykyään, kuin PG:tä tai Presenceä.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Erikoinen yksityiskohta: kun levypussia kostuttaa, se saa värit:  R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse muistelen ett Duran Duran oli jo olemassa ja monikin bändi lisäsi syntikoita.. Tyylikokeilut ja vaihtelut on ok, tosin jos vaan tehdään sitä mitä muutkin niin se niin mielenkiintoista ole. Vaikka ymmärrän soundin modernisoinnin tarpeen.

  Kaikilla IV:n jälkeisillä levyillä on hetkensä, täydellisiä ei mikään. Silloin tällöin voi kuunnella. Plant pääsi kellarista (äänityksessä) kun alkoi tekemään soololevyjä, joista monet on parempia kuin tämä.

  Vaan kyllä ennen soitettiin rumpuja...