Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Led Zeppelin : Coda

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Tämä levyhän kyhättiin jo Zeppelinin hajoamisen (lue: Bonhamin kuoleman) jälkeen. Se on vähän kuin pyttipannu, eli kooste levyttämättä jääneistä ylijäämäbiiseistä. Valitettavasti siltä se suurelta osin kuulostaakin, levy on paikoin melko keskinkertainen tekele. Erityisesti Poor Tom ja Darlene eivät oikein toimi ollenkaan. Itse asiassa molemmat biisit oli alunperin tarkoitettu Presencelle, mutta ne jätettiin pois tuotantoteknisistä syistä. Hurja Wearing and Tearing ja Bonhamin nerokas "yhden miehen rumpuorkesteri" Bonzo's Montreux pelastavat mitä pelastettavissa on. Kutonen.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Led Zeppeliniltä ei tainnut paljoa jäädä tavaraa yli kun tästä katsauksesta tuli niin lyhyt. Parhaiten itselleni toimivat alkuaikojen We're Gonna Groove ja I Can't Quit You Baby. Poor Tom on kiva folkimpi pala vaikkei sävellyksenä olekaan juuri mitään, mutta käy kuitenkin vaihtelusta. Bonhamin rumpujuttu Bonzo's Montreux on jännä, vaikka onkin vähän kuriositeetti. Muut biisit eivät juuri innosta.

  JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Zep soitti speed/trashmetallia jo kauan ennen kuin noita genrejä oli edes olemassa. Aivan mahtava styge yhdeltä kaikkien aikojen bändiltä.  Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikös Darlene ollutkaan In Through The Out Door-sessioista???

  JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, voi olla. Muistin, että olisi ollut Presencelle. Mutta aika turha biisi mille tahansa levylle, yhtä kaikki.