Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Roger Waters : In the Flesh

JiiPee kirjoitti noin 14 vuotta sitten (12 kommenttia)
Mainio livealbumi, joka koostuu osin Floydin aikaisesta materiaalista (lähinnä The Wall on hyvin edustettuna) ja Watersin sooloalbumeilta. Tämän kiertueen näin Hartwall Areenalla aikoinaan. Muistan kuinka hartaasti odotin, että hyvät mutta miljoona kertaa kuullut Floyd-biisit loppuisivat (taatusti vähemmistönä), ja että päästäisiin asiaan... nimittäin kuuntelemaan mestarillisen Amused to Deathin materiaalia. Ja ah, nehän toimivat upeasti, ja niinhän ne toimivat myöskin tällä levyllä. Ja eivätpä nuo Floydin biisitkään ole loppujen lopuksi yhtään huonoina sovituksina tässä, naistaustalaulajat tuovat mukavasti lisää esim. Mother-biisiin. Olen katsonut myös paljon tätä DVD:nä. Ysin livekiekko.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itsekin näin Hartwall-areenan keikan ja minustakin Watersin soolobiisit olivat keikan parasta antia. Sama pätee myös tähän livelevyyn ja loistavaan konsertti-dvd:hen. Ei sinänsä Floydin biiseissäkään mitään vikaa ole. Erityisesti Set The Controls For The Heart Of The Sun on jopa loistava. Mieluummin tätä kuuntelee kuin vaikkapa jotain elotonta Pulsea. Arvosana: 8

  OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koskaan en päässyt Pink Floydia näkemään livenä,mutta Watersia olin katsomassa Areenalla minäkin.Ja kyllähän se oli hieno kokemus.Tämä livetaltiointi mulla löytyy SACD versiona ja DVD:nä ,joita molempia olen ahkerasti pyöritellyt.En minäkään sinänsä ihan kaikista Floyd-biiseistä innostunut mitenkään hurmoksellisesti,mutta kyllä esimerkiksi Dogs,Welcome to the Machine ja Set the Controls olivat todella hienoja kohokohtia.Amusedin biisit toimivat tosiaankin erityisen hyvin.9 1/2

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bravery of Being out of Range on yksi Watersin/Floydin uran hienoimmista biiseistä. Aivan helvetin upea kappale. Toimii tällä livellä erityisen hyvin, samoin kuin muutkin Amusedin biisit.

  Tässä koko keikka-DVD: https://www.youtube.com/watch?v=NDTWsuyDYRM


  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Google omistaa nykyisin kaiken.

  Janus kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yllättävän hyvä setti, en kyllä olisi uskonut ennen kuin kuulin.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo kiertue oli livenä koettuna erittäin kova. Yksi parhaista keikoista minkä olen nähnyt. Toimii myös tallenteena ihan kivasti.

  Hezzu kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juuh, hyvä retrospektiivinen setti.

  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rolling Stone antoi aikoinaan tällekin loistavalle livelevylle kaksi tähteä. Mistähän RS:n Pink Floyd/Waters-viha juontaa alunperin juurensa? Watersin kaikki levyt ovat RS:ssä saaneet joko yhden tai kaksi tähteä.

  Tässä lukijan vastine.
  http://www.wicasta.com/comments-on-a-review/


  OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No Rolling Stone nyt on muutenkin ihan uskomattoman paska lehti.

  R2-D2 kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lehden listat ainakin on aika outoja. Mutta jos ei vaan pidä RW:n musiikista? Mäkään en pidä. Ei mitään vihaa.

  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, en sitä tarkoittanutkaan. RS on vain tyrmännyt Watersin mielestäni aina epäreilusti ja mennyt usein ns. "vyön alle".

  Tuo lukijan vastine oli hyvä.


  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uusi levy tulossa Watersilta. Joskus. Ehkä. http://ultimateclassicrock.com/roger-waters-new-album/


  Tuon tulevan(?) levyn teemaan liittyen Waters on julkaissut jo 10 vuotta sitten hienon sinkun To Kill The Child. https://open.spotify.com/track/6ifhyBd7t28IwcxhZHgHLO