Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

System of a Down : Hypnotize

JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten (4 kommenttia)
System of a Downista tulee mieleen 80-luvun trashmetallibändi Anthrax, joskin Systemin pojat osaavat selvästi soittaa paljon "esikuviaan" paremmin. Harvoin sitä jaksaa tämäntyylistä päänhakkausmeininkiä kuunnella, mutta tästä paistaakin kavereiden ammattitaito läpi. Levyä ei ole myöskään tehty liian vakavalla naamalla... se on jollain tavalla jopa hauska. Yksi harvoja "uusia" bändejä, josta olen vähän innostunut.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tosiaan myönteistä, että SOAD osaa ottaa välillä huumorillakin kaiken tiedostavamman materiaalin vastapainoksi, tosin hieman liian alleviivaavasti. Mielestäni levy on melkein yhtä hyvä kuin sen "toinen puolisko" Mezmerize. Päähän ottaa lähinnä Lonely Day, joka voisi olla Metallican ballaadi.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei huono, mutta ei ole missään vaiheessa innostanut yhtä paljon kuin Mezmerize joka on mielestäni aivan loistava ja bändin paras levy. Kai tähän vaan jäi se heikompi biisimateriaali sessioista. Lonely Day on ihan kamala. Serj Tankianin soololevy Elect The Dead on itseasiassa parempi levy kuin tämä. Arvosana: 7

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meikäläinen ei ole päässyt koskaan sisään SOAD:n kohellukseen. Bändin soundimaailma lähinnä ärsyttää, kuten myös Tankianin laulut. Paikoin alleviivattu slaavilaismeininki tuo Borat-mielikuvia pääkoppaan pyörimään ihan tarpeettomasti, ja tuon Tankianin soololevyn ja SOAD:n välillä ei meikäläinen musiikillisia eroja juuri huomaa. Kun ei tykkää niin ei tykkää. :)

  JiiPee kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei Mezmerizen tasoinen, mutta selkeästi parempi ja tasalaatuisempi, kuin Toxicity.

  Kill Rock'n'Roll, Vicinity of Obscenity, Holy Mountain,Tentative ja Soldier Side tässäkin ihan huippubiisejä.

  Ysin levy.