Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

The Moody Blues : In Search Of The Lost Chord

Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten (7 kommenttia)
Kohtalaista ”sinfonista”-poppia ja kohtuullisen edistyksellistä musiikkia julkaisuvuoteensa (1968) nähden. Hieman kuin aavistuksen verran progempaa Beatlesia. Miinuspuolella sanottakoon että onhan tämä aika munatonta musiikkia ja melkoisesti tässä on inhottavia 60-luvun hippiviboja jotka eivät minua nappaa yhtään. ”Ällös sitaria soita, valkoinen mies” sanottiin jo raamatussa aikoinaan. Ei uskoneet The Moody Bluesin äijät. Arvosana: 5

+/- saldo : 0 |

  iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nostalgialevy mulle eli eka vinyyli. Mm. tämä levy johdatti aikanaan progen pariin.Onhan nämä sanoitukset tavallaan aika naiveja, mutta musa parhaimmillaan (Legend of mind ja house of four doors...) ihan kuunneltavaa vieläkin. Pinderin mellotronityöskentely on uraa uurtavaa, samoin poikain stemmalaulu todella kaunista. Poikkeuksellisesti annan pojoja levylle, eli 9.

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse pystyn aika hyvin suodattamaan hippihöpinät, mutta kieltämättä välillä musa on liian imelää. Silti kaiken kaikkiaan hyvää kamaa, Moody Bluesia sieltä paremmasta päästä. Mellotron soi komeasti. Ihmekös tuo kun Pinder jossain vaiheessa osallistui sen kehitystyöhön.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heikoin seitsemästä ekasta Moody Blues levystä.Kuitenkin tämäkin sisältää sen verran erinomaista musiikkia että on tämä 8:n arvoinen.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pliisua on meno tällä levyllä nykyaikana kuunneltuna.
  On bändillä lukuisia parempia levyjä, joita jaksan jopa soittaa useamman kerran. Tämän levyn musiikki on minun osalta kerrasta poikki. Kuusi.

  Markkutapio kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mietin jonkun aikaa että mitä tuttua on kappaleessa "Om", kunnes välähti. Sehän menee paikoitellen samallalailla kuin lastenlaulu "Jänis istui maassa".

  Jammo kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja söinpä sitten sanani ;-) kun vanhemmiten kevyempikin musiikki alkaa mennä pehmenneeseen nuppiin. Lapsenomaisen mielentilan aikana tällainen tavallaan naiivi musiikki on on!

  juuffo kirjoitti viime kuussa+/- saldo : 0
  Hentoa, koskettavaa musisointia, tällaista tarvitaan näinä kovuuden aikoina.