Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

David Bowie : Lodger

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Joidenkin mielestä aliarvostettu ja väärinymmärretty levy, minun mielestäni pelkästään huono. Kevyttä poppiBowieta ja keskinkertaisia biisejä. Ehkä huonoin Bowien kulta-ajan levyistä. Vitonen.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sovituksellisissa yksityiskohdissa löytyy kokeilevuutta, mutta biisit sinänsä ovat melkoisen yhdentekeviä. Eno-trilogiasta selvästi kehnoin, mutta kultakauden huonoimman tittelin antaisin Young Americansille.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä,kyllä.Eno-kauden heikoin,mutta silti ihan kuunneltava tekele.Yhtään mahtibiisiä ei levylle mahdu,mutta kokonaisuutena sittenkin ihan toimiva levy.8 pistettä.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä oon jotenkin "unohtanut" tämän levyn lähes täysin. Pitää korjata asia.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vähän oon yllättynyt JiiPeen kommentista "Kevyttä poppiBowieta". Onhan nää keskimäärin kohtuu kokeellisia kipaleita. Laatua en tohdi vielä arvioida.

  R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja mä tiedän olevani oppositiossa mutta minusta Young Americans on aina ollut upea levy ja parempi kuin vaikka Diamond Dogs. Levy on osoitus miehemme monipuolisuudesta ja kyvystä uudistua.

  Väliiä "Man who..." ja "Let's Dance" ei huonoa studiolevyä olekkaan. Sitten oli vähän huonompaa aikaa mutta 2000- luvulla homma toimi taas.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Diamond Dogs on myös levy jonka tunnen kovin huonosti. Young Americans on muistaakseni ihan kiva. Ainakin nimibiisi on huono. Mä oon toistaiseksi diggaillut Bowielta valikoidusti lähinnä jotain noin kymmentä levyä. Pitää tutustua paremmin koko tuotantoon. Kaikkia kasarilevyjä en ole esim. kuullut ikinä kertaakaan.