Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Mahavishnu Orchestra : Between Nothingness & Eternity

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (5 kommenttia)
Vuonna 1973 julkaistu Mahavishnun livekiekko, jolla kuullaan McLaughlinin (jopa maallikon korviin) henkeäsalpaavan nopeaa ja taitavaa soittoa, kahden muun virtuoosin, Hammerin ja Cobhamin yrittäessä pysytellä perässä parhaansa mukaan. Sister Andrea on levyn parasta antia, kun taas Dream on paisutettu levyllä 21-minuuttiseksi, ja mielestäni se ei kanna kovinkaan hyvin. Jollain lailla musiikki jää tällä livealbumilla kaiken teknisen suorittamisen alle, ja levy on ainakin minulle ollut aina erittäin raskasta kuunneltavaa. Vähän kolkko kokonaisuus. Kutonen.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole kuunnellut vuosiin, mutta muistaakseni oli kyllä hieman tunkkaista. Studioversiot noista löytyvät levyltä The Lost Trident Sessions, jos haluaa vertailla. Levystä piti tulla Mahavishnun kolmas studiolevy, mutta se hyllytettiin ja sen sijaan julkaistiin tämä live. Levy näki lopulta päivänvalon vuonna 1999.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Korvat hyytyvät aika äkkiä tähän levyyn. Tekninen osaaminen korostuu liikaa.

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kehno livelevy. Tylsää tiluttelua paskoilla soundeilla.

  Janus kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muutama vuosi sitten julkaistiin boksi The Complete Columbia Albums Collection. Siinä keikka uudelleen miksattuna ja mukana muutkin biisit kyseiseltä keikalta. Raporttien mukaan äänenlaatu siinä paljon parempi.

  Jukez kirjoitti noin 2 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä, remiksattu on paaaaljon parempi! Between...live on kaikin puolin soolosoitoiltaan miellyttävämpää kuunneltavaa, kuin eka ja toka studiolevy. McLaughlinkin soittaa joltisenkin siedettävämmällä ( rok it! ) kuvioinnilla soolonsa.