Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

The Who : Endless Wire

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
The Whon uusin studiolevy, ja ensimmäinen studioalbumi 24 vuoteen. Edellinenhän oli suhteellisen mainio "It's Hard" vuodelta 1982. Luulisi, että 24:ssä vuodessa joku olisi muuttunut, mutta lähes kaikissa Endless Wiren biiseissä kuullaan elementtejä vanhoilta Who-albumeilta, Baba O'Rileyn teeman toistuessa levyllä useinkin. Townshend on levyttänyt vuoden 1982 jälkeen lukuisia sooloalbumeja, ja musiikistahan äijä käytännössä vastaa yksin tälläkin levyllä. Erona on vain tietysti se, että Daltrey on nyt vokalistina. Mitään uutta tai mullistavaa Endless Wire ei tarjoa, eikä siltä löydy yhtään sykähdyttävää hetkeä. Pakko sanoa, että levy oli itselleni melkoinen pettymys, muistaen Townshendin nerouden ja valtavan potentiaalin biisintekijänä. Kutonen.

+/- saldo : 0 |

  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Daltrey puristaa ja puristaa, In The Ether on selvä Tom Waits clooni ja varmasti tahaton. Oiskohan voinu ransporoida joitakii viisuja alemmaksi? Ääni horjuu muutenkin normia enemmän ja siitähän ma en o koskaan tykännä tältä kaverilta.
  Biisit vaikuttavat kuitenkin harkinnalla tehdyiltä. Toimivia, seesteisiä akustisia balladeja, ei liian imeliä, joukossa.
  Taustajoukosta puuttuu Entwistle? Miksi? Jiipee, hjelppaa!!
  Peter Huntington on drums? who??
  Ei huono levy ollenkaan. Itseasiassa positiivinen yllätys ;)

  Mukana myäs Mini Opera Wire&Glass ;)

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taustajoukosta puuttuu Entwistle? Miksi? Jiipee, hjelppaa!!
  Vitsailetko? Entwistle kuoli 2002 eli monta vuotta ennen tämän levyn julkaisua...

  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep....kylläpä se aika kuluu, muistelin jotta 2012...immeinen on erehtyväinen....hitsinhitsihitzi..kylläpä ny kolottaanolottaa...

  Muuten: savonmuanpoeka EI vitsaele, se vuan viäntelöö...

  JeiPii, joko ankara näkemyksesi levyseen on pehmentynyt???

  JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyypä joskus kuunnella tätä vähän enemmän, jos vaikka avautuisi paremmin. Aika paljonhan tätä levyä on kehuttu. Ei vain jotenkin innostanut.  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Endless Wiren mukana tuli bonuslevynä Live At Lyon. Kokoonpanossa Zak Starkey d ja Pino Palladino b, Peten veli Simon toisessa skitassa ja Bundrick koskettimissa eli kuitenkin suht sopiva soittokunta. Aikamoista puristamista Daltreylta..
  Toimii silti!

  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pete omistaa tämän levyn muuten kolmelle poistuneelle naislaulajattarelle. Ei sanaakaan Johnista?