Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

The Alan Parsons Project : Gaudi

JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten (5 kommenttia)
Gaudi on APP:n teemalevy, joka on omistettu katalonialaiselle arkkitehdille Antonio Gaudille. Levyn nimibiisi "La Sagrada Familia" on upea kirkko Barcelonan keskustassa, joka on itsekin tullut katsastettua. Gaudi itse on haudattuna kirkon kryptaan, ja paikka on todellakin "inspiroiva". Jotenkin tämänkaltainen teemalevy tuntuu kuitenkin vähän teennäiseltä, ikään kuin nähtävyydestä innostuneen turistin kyhäelmältä. Levy on kuitenkin paikoin mukavaa kuunneltavaa. Closer To Heaven on surullinen, mutta koskettava kappele, ja levyn lopettava Paseo de Gracia on hieno orkestraalinen minisävellys. Melkoisen pätevää aikuisrockia lievällä progevivahteella. Seitsemän ja puoli.

+/- saldo : 0 |

  OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikös kaikki APP:n levyt ole enemmän tai vähemmän teemalevyjä? Gaudi on vahva päätös The Alan Parsons Projectin levytysuralle. Tämän jälkeenhän Woolfsonin ja Parsonsin tiet erkanivat. Toki vielä 1990 ilmestyi Freudiana, jolla oli mukana Parsons ja muita APP miehiä, ja josta PITI tulla APP levy, mutta lopulatahan siitä tuli "vain" Woolfsonin soolo. Gaudilla parhautta edustaa todella komea avausraita La Sagrada Familia, jolla vakio APP-laulaja John Miles tekee unohtumattoman tulkinnan. 9

  JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katselin läpi vanhaa Miami Vicen DVD-boksia ja sieltähän löytyi tämä: http://www.youtube.com/watch?v=toa2kmemjWA
  Samassa jaksossa oli myös "Money Talks".

  JiiPee kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kohtuullisen komea tulkinta. Mistähän tämä on peräisin? Jostain musikaalista?

  https://www.youtube.com/watch?v=54fE_1ZyHsw


  OldfieldOlli kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taitaa olla Woolfsonin Gaudi Musical levyltä. Mulla on se jossain cd-kasassa. Ei ole tullut kuunneltua vuosikausiin. Täytyisikin kaivaa se jostain esille. Woolfsonhan siirsi Gaudin ja pari muutakin albumia teatterin puolelle 1990-luvulla.

  JiiPee kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyypä yrittää etsiä tuo musikaali. Kiitti vinkistä.