Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Porcupine Tree : The Sky Moves Sideways

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Tämä oli ensimmäinen hankintani Porcupine Treeltä, ja olisi taatusti jäänyt myös viimeiseksi, ellei joku olisi puolipakolla tuputtanut erinomaisia In Absentiaa ja Deadwingiä kuunneltavaksi (vuosia myöhemmin). Mielestäni Sky Moves Sideways on surkea levy ja ylivoimaisesti PT:n huonoin albumi. Levystä tulee mieleen, että pojat ovat kaivaneet kaapista koinsyömät 60-luvun vaatteet ja päättäneet uudelleenkierrättää isän vanhat, hämyiset ja loppuunkulutetut Pink Floyd-kliseet. Vitonen.


+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Selkeästi Porcupine Treen yksi heikoimmista levyistä. Ehkäpä peräti heikoin melko kelvottoman Voyage 34:n jälkeen. Pink Floyd on turhankin selkeä esikuva ja meno on muutenkin jotenkin vetelää. Tuotannosta tulee myös vähän halpis vaikutelma etenkin jos oikeaan Floydiin vertaa. On tässä kuitenkin hyviä hetkiä ja ihan hienoja kitarasooloja. Levyn biisit heräävät eloon myös aivan eri tavalla hienolla livelevyllä Coma Divine. Eli potentiaalia matskulla oli mutta toteutus ei oikein onnistunut. Arvosana: 6

  Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  PT goes proge, edelliset levyt oli lähinnä psykekeliaa muodossa tai toisessa. Selvistä Wish You Were Here -vaikutteista/imitoinneista huolimatta tämä on aika hyvä levy. Wire The Drumin teknobiitit uuh jeah! Itselläni on amerikan painos, jossa on Stars Die ja puolet lyhyempi Moonloop.

  Jukez kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Remix/uudelleenjulkaisuun taisi Gavin Harrison lyödä ihan oikeat percussiot?
  Toimii hyvin minulle. Tykkäsin kovastipaljon jo alkuperäisestäkin julkaisusta. Ei minua häiritse ollenkaan nämä Floyd-kloonaukset, jos ne toimivat näin hyvin. Hieno tunnelma kauttaaltaan koko levyllä!!!

  Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Dislocated Day ja The Moon Touches Your Shoulder oli alunperin Wilsonin yksin tekemiä, olihan muissa raidoissa jo bändi mukana.