Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Meat Loaf : Blind Before I Stop

JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten (6 kommenttia)
Tältä levyltä puuttuu Jim Steinman, mutta kyllä äijä on yksinkin osannut väsätä ihan kelpo biisimateriaalia. Blind Before I Stop pyörii synkkien teemojen, nimittäin kuoleman, murhan ja kuolemantuomion ympärillä. Levyllä on muutama erittäin toimiva ja iskevä biisi, kuten Execution Day, Rock'n'roll Mercenaires, Getting away from Murder ja suorastaan aavemaisen hieno Standing On the Outside... tosin keskinkertaisuuksiakin löytyy. Ja ainahan Meat Loafin musiikissa on mukana tietynlainen yliampuva teatraalisuus ja lievä camp-tekijä, mutta ei se ole minua koskaan haitannut. Päinvastoin. Vahva, hyvin 80-lukulaiselta kuulostava perusrocklevy. Kahdeksan.

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Loppua kohen lerpahtaa, mutta ohan tämä ihan maskuliinista :P

  JiiPee kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Katsokaapa muuten Meat Loafin discografian myyntilukuja. Ovatko yhdenkään artistin myyntiluvut romahtaneet niin dramaattisesti, kuin Meatilla? Bat out of Hell on maailman kaikkien aikojen 5. myydyin albumi. Ja 9 vuotta myöhemmin tämä (joka oli huomattava tasonparannus kolmesta edellisestä) myi vain 400.000 kappaletta. Biisimateriaaliltaan tämä on Batin ja Welcome to the Neighbourhoodin lisäksi äijän top-3 levy.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Meat_Loaf_discography


  retrou kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos tekee valtavan hittilevyn täysin puskista, niin noinhan siinä usein käy.

  Kcrimso kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Esim. Oldfieldin discografiasta saa varmasti myös samanlaisen käyrän.

  JiiPee kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihmettelinkin aikoinaan niitä juttuja, että Meat meni jossain vaiheessa konkkaan. Tästä Blind before I stop-kiertueesta löytyy myös livepätkiä, missä Meat soittaa Tavastian kokoisilla klubeilla.

  https://www.youtube.com/watch?v=_-aavkTiXIc&t=2319s


  Ilmeisesti oli pakko tehdä vähän falskiltakin tuntuva jatko-osa "Bat Out of Hell II: Back into Hell" sitten seuraavaksi, kun velkojat vaativat? :D No, sillä naurettiinkin taas koko matka pankkiin.

  JiiPee kirjoitti noin 11 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on huippulevy. Täysin aliarvostettu ja unohdettu.