Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Meat Loaf : Bat Out Of Hell

JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten (3 kommenttia)
Järjettömät, lähes naurettavat 37 miljoonaa kappaletta myynyt Bat Out of Hell on kiistämätön rock-klassikko. Kun lueskelin tämän levyn historiaa, oli huvittavaa huomata, että levylle oli alunperin vaikeaa löytää julkaisijaa sen "kummallisuuden" takia. Osittain myös varmaan sen takia, että Meat Loafia pidettiin siihen aikaan enemmänkin näyttelijänä... ja kuten tunnettua, näyttelijöihin muusikkoina on aina suhtauduttu penseästi. Levy on teatraalisuudessan huikea, ja mielestäni Paradise by the Dashboard Light on sekä loistava kappale, että hillitön progeparodia. Piti Meat Loafista tai ei, tämä levy kuuluu rockmiehen yleissivistykseen. Yhdeksän.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 5 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Steinmanin jutuissa on tärkeää löytää oikea tasapaino. Tämä toimii. Myöhemmin tuli paikoin aikamoista paisuttelua. Hauskaa, että levylle saatiin soittamaan Roy Bittan ja Max Weinberg, musa kun on jonkinasteista parodiaa Bossin kuvastosta. Suosikkirivini: "But there ain't no Coupe de Ville hiding at the bottom of a Cracker Jack box".

  Motorcycle Guitar: Todd Rundgren :-D

  JiiPee kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oho. Tämä versio vetää termin "mahtipontinen" aivan uudelle tasolle. :o  Markkutapio kirjoitti noin 7 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Ei hassumpi levy. Tässä kiinnitin huomiota mahtavaääniseen taustalaulajaan... tästä on hyvä jatkaa Ellen Foleyn debyyttisooloalbumiin "Nightout".