Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

pink Floyd : Meddle

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (5 kommenttia)
Minulla on vähän erikoinen suhde tämän levyn kanssa. En varsinaisesti ole "kuunnellut" levyä kokonaan vuosikausiin, mutta olen tehnyt koosteen Meddlen, The Wallin ja Momentary Lapsen biiseistä treenisalilleni. Jostain syystä levystä on tullut psyykkaus/treenimusiikkiani, ja mikä nyt voisikaan olla stimuloivampaa kuin lause "One of these days, I'm going to cut you into little pieces". :) Vakavasti puhuen, Meddle on yksi Floydin parhaita levyjä, ja selvästi iskevämpi kuin edeltäjänsä Atom Heart Mother. Meddle on kestänyt minulle vuosikymmenet toimivana levynä, ja potkaisee yhä paljon paremmin, kuin joku kyllästyttävä ja yksiulotteinen Animals.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Epätasainen levy. Echoes ja One Of These Days ovat tietenkin sitä kuuluisaa parhautta, mutta loput biiseistä ovat sitten selkeesti heikompaa tasoa. Arvosana: 8

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näinhän se on, että One Of These Days ja Echoes ovat levyn varsinainen anti, muiden jäädessä välipaloiksi. Levy ei siis yllä kärkikahinohin hyvästä yrityksestä huolimatta. Watersin leuka näyttää oudolta levyn kuvassa.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei pidä unohtaa hienoa A Pillow of Winds kappaletta. Se nousee kyllä samalle tasolle kuin One of these days. Myös Fearless on ihan ok. Echoes on tietysti levyn kirkkain helmi ja muutenkin yksi Floydin parhaista teoksista. San Tropez ja Seamus ovat aika turhia kappaleita, mutta eivät ne vaikuta kuitenkaan liikaa levyn kokonaisarvosanaan joka on 9 1/2

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näin on! A Pillow of Winds on hieno biisi eikä sovi heittää ulos kivasti nykivää Fearlessiäkään!
  Echoesin alkutahdit ja keskiosan kliimaksin kehittely ovat huikeaa kuunneltavaa, vaikka biisi ei mielestäni kokonaisuudessaan aivan yllä korkeimmalle huipulle löysäilyosiensa takia. 9.

  Hezzu kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Seamus on ehkä eksyny väärälle levylle, mutta muuten en kauhiasti valita.