Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Genesis : From Genesis to Revelation

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Genesiksen debyytti, joka olisi varmaan ikuisiksi ajoiksi vaipunut unohduksiin, ellei bändi olisi myöhemmin lyönyt läpi (edes jollain lailla) Trespassilla ja Nursery Crymella. Isot areenat ja kultalevythän tulivat vasta noita kahta myöhemmin. Alunperinhän tämä levy myi vain 600 kappaletta. Levyllä ei ole progesta tietokaan, mutta poikien (siihen aikaan olivat poikia vielä) taidot lauluntekijänä ja muusikkoina tulevat silti melko hyvin esille. In Hiding-biisi käy tästä hyvänä esimerkkinä. Beatles-vaikutteet kuuluvat selvästi, esimerkiksi In The Wilderness-kappaleella. Eihän tämä nyt kokonaan aivan surkea levy ole, mutta ei tätä mitenkään voi verrata bändin 70-luvun tuotoksiin. Viisi ja puoli.

+/- saldo : 0 |

  OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levyn eka monopainos onkin hinnoissaan. Ihan kivoja melodisia biisejä tällä on, vaikkei mikään merkittävä levy olekaan, paitsi nyt tietysti historiallisesti, yhtyeen ekana levytyksenä.

  JiiPee kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Enpä ole hetkeen tätä kuunnellut. On tosiaan vähän hassu levy. Mutta ei missään nimessä samalla tavalla "nolo", kuten esimerkiksi Bowien debyytti.

  Eivätkö Beatles-vaikutteet pistäneet sinulla silmään?


  OldfieldOlli kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olihan ne aika selkeät joo. Muistaakseni luin jostain Genesis-kirjasta, että Beatlesia pojat diggasivat ja paljon kuuntelivat(kuten kai aika moni aloitteleva artisti tuohon aikaan). Nolo ei tämä tosiaan ole. Bowien eka on muuten multa kuulematta vielä, eikä sitä löydy hyllystäkään. Eihän mulla olekaan siis miehen koko tuotantoa ;). Taidan kyllä suosiolla jättää hankkimatta...

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan tää yksi surkeimmista debyyteistä sittemmin merkittävältä bändiltä.

  Janus kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alunperinhän tämä levy myi vain 600 kappaletta.

  Osasyynä tähän kuulemma oli se, että levykaupoissa myyjät sijoittivat tämän kannen perusteella hengellisen musiikin hyllyyn.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näinhän se tarina kertoo. Toisaalta aika moni parempikin proge-levy myi yhtä vähän tai vähemmän vaikkei tuollaista hengellistä handi-käppiä takana ollutkaan. :)