Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Yes : Talk

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (7 kommenttia)
Tämä levyhän sai aikanaan murskaavan vastaanoton, ja kaikki haukkuvat levyä kuorossa "katastrofiksi". Mitäs katastrofaalista tässä nyt muka on... terävää ja melodista rockia/poppia tarttuvilla koukuilla huippumiesten tekemänä. Tietysti jos tätä vertaa Yesin parhaisiin progeajan levyihin, niin puhutaanhan tässä aivan erilaisesta musiikista. Kaikesta huolimatta olen aina pitänyt tästä levystä aina sen ilmestymisestä saakka. Täysin turhaan huonoksi tuomittu levy ja pääosin erittäin miellyttävää kuunneltavaa. Seitsemän ja puoli.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämän tekee hankinnan arvoiseksi pelkästään 15 minuuttinen Endless Dream joka sisältää todella hienoja hetkiä vaikka onkin kokonaisuutena hieman epätasainen. Muutenkin ihan kelpo levy vaikka joku Walls ei kyllä kuulosta Yesiltä yhtään. Soundeista en tykkää. Kovin kliinistä on. Ja bassoa ei kuulu juuri lainkaan. Rabinhan kai rakenteli rytmipuolen tietokoneella lähes kokonaan Squiren ja Whiten soittamista lyhyistä pätkistä. Arvosana: 7

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Samoilla linjoilla ollaan. Endless Dream sisältää sekä erittäin upeita ,että myös melko huonosti päivänvaloa kestäviä osuuksia. Kirkasta radiorokkia pääasiassa, melkoisen kaukana Yesin muustakin tuotannosta. Tämän levyn voisi kai luokitella enemmänkin Rabinin soololevyksi... Sama arvosana eli 7.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rabinin aikaisen Yessin paras levy. Pitkä Endless Dream on kohokohta, mutta myös The Calling ja Walls miellyttävät. Muu albumi on hieman tasapaksua jöötiä. Minäkin antaisin 7 pojoa.

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Tämä levyhän sai aikanaan murskaavan vastaanoton, ja kaikki haukkuvat levyä kuorossa "katastrofiksi"." Jaa... en mä nyt ihan noin dramaattista vastaanottoa muista. Vaikka Rolling Stones-lehden arvostelu menikin kuulema kokonaisuudessaan näin: "Shut up!". :D

  Ihan kelpo levy. Rabinin ajan kovin saavutus toki oli 90125.

  JiiPee kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos Rolling Stonessa haukutaan, niin levy kannattaa heti ostaa. Säälittävä lehti kaikin puolin, joskin J.D Considine on loistava kirjoittaja/arvostelija.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jännä juttu, mitä enemmän aikaa kuluu sitä enemmän pidän näistä Yesin vähäisemmistäkin albumeista. Kyllä tämäkin hyvä kasin levy nykyisin mielestäni on. Tuotanto silti tökkii yhä.

  Opinkohan joskus vuonna 2036 ehkä pitämään vielä Open Your Eyesistakin...

  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Opinkohan joskus vuonna 2036 ehkä pitämään vielä Open Your Eyesistakin...

  Voi, silloin jo kuuntelet pelkästään Hectoria;)