Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

System of a Down : Mezmerize

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
Jälleen nerokasta päänhakkausmeininkiä, taitavaa soittoa ja tarttuvia koukkuja. Ei tätä voi moittia, olen hurahtanut näihin System of a Downin levyihin aika tavalla. Aika erikoisia lyriikoita kuullaan esim. Violent Pornography-biisissä, ja muutenkin sanoitusten teemat ovat enemmän tai vähemmän hmm... rohkeita ja absurdeja. Vähän erikoista kutsua tämän tyylistä musiikkia "kevyeksi kuunneltavaksi", mutta niin se vain on... hommasta löytyy melodioita, huumoria, hienoa soittoa ja nyansseja näennäisestä koohotustyylistä huolimatta, ja se on se tekijä, joka erottaa Systemin monista vastaavista bändeistä. Melko lailla täydellinen levy. Arvosana: 10

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Editoin vähän tuota alkuperäistä arvosteluani, ja nostin arvosanan yhdesksästä kymppiin. Tämähän on aivan loistava levy, ehkä jopa paras (tai ainakin parhaita) kuulemani tällä vuosituhannella tehdyistä albumeista... ja nyt enemmän noita muita SOADin levyjä kuunneltuani tämä erottuu selkeästi parhaana kiekkona.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oho, onpa aika rohkeasti sanottu...

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän tämä yksi kuluneen vuosikymmenen parhaita levyjä on. Ainakin top-50:ssa. :)

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo... ja jälleen kerran todiste siitä, että kannattaa mielummin laittaa levylle vain alle 40 minuuttia sataprosenttisen hyvää musiikkia, kun lisätä ne pakolliset CD-formaatin vaatimat 3-4 biisä, joka USEIN ovat pelkkiä täytekappaleita.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, matskuahan näillä veijareilla oli kuitenkin se 80 minuuttia. Jakoivat sen vaan ovelasti kahdelle levylle. Hypnotizelle jäi ne täytebiisit.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näin pitäisi muidenkin alan yrittäjien toimia! Kaipa ja sen spinoffien ainakin kannattaisi ottaa opikseen ;-)

  jusu kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika Kaksipiippuineinen levy musiikki oikeastaan todella loistavaa tuoretta ja uutta mielekestä mikä taas pilattu sillä että levy kuulostaa aika puurolta kun tulisi kaikki pienellä kaistalla ulos.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tää kyllä vaan hullun hieno levy! Yhtä juhlaa alusta loppuun.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitkästä aikaa kuuntelussa. SOAD on ollut viime vuodet aika vähällä kuuntelulla, mutta mutta nyt voisi olla aika palauttaa bändi levylautaselleni kunnolla. Hyvinhän tää toimii yhä. Kovaa tykitystä!

  JiiPee kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelin kaikki SOAD:n levyt läpi tänään ja tämä on edelleen aivan omassa luokassaan.