Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

David Bowie : Pin Ups

JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten (5 kommenttia)
Bowien kenties huonoin levy (debyttiä tietysti lukuunottamatta). Ja kuinka ollakaan, se sisältää pelkkiä covereita. Mikä ihmeen pakkomielle kaikilla raskaan sarjan bändeillä/artisteillakin on tehdä näitä typeriä coverlevyjä? Nelonen.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tarpeeton levy, sovituksissakaan ei oikein ole oivallusta. Liekö ollut tarve saada jotain markkinoille nopeasti kun oltiin päästy kansan suosioon. Aikaisemmalla remasterilla on sentään bonuksena hieno tulkinta Brelin Amsterdamista.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Edelleen olen sitä mieltä, että tämä on parempi levy kuin muutama ns. Bowie klassikko. Eli esimerkiksi Hunky Dory ei ole koskaan noussut korkealle mun listallani vaikka silläkin toki on pari hienoa biisiä. Pin Upsista pidän siksi ,että se on mukavan rokkaava. Levyhän on puhdas coverlevy, mutta sellaiseksi vallan toimiva.Hyviä biisejähän nämä ovat muutenkin ja bonarina oleva Port of Amsterdam on suorastaan komea biisi. Voi sitä paatosta :D

  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Samaa mieltä OO:n kanssa. Hyviä ja mukavia esityksiä. Tosin esim. "Friday on My Mind" kappaleen Hector vetää paremmin.


  R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ostin joskus teininä muinoin ja olin aika pettynyt. Mutt ei se niin huonokaan ole, ei vaan tule kuunneltua. Honky Dory ei koskaan ole napannut, eikä mulla sitä olekkaan kuten ei Diamond Dogsiakaan.

  kermit kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ostin vähän aikaa sitten Human Drama: Pin Ups levyn mikä on kyseisen bändin hatun nosto Bowien idealle. Identtinen levyn kansi, mutta eri coveri biisejä. Versio Pink Floydin biisistä on hyvin Watersmainen, mutta muutama heikkokin viisu mukaan mahtuu.