Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Emerson Lake & Palmer : Love Beach

Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten (7 kommenttia)
Voe hyvä tavaton! Melkein maineensa veroinen pannukakku. Aika kelvotonta kuitenkin muutamaa kirkkaampaa hetkeä lukuunottamatta. Noh, In The Hot Seat on tätäkin paskempi. Miksiköhän mä olen kuunnellut tätä näinkin paljon (<- katso vasemmalla)? Onkohan tämä sittenkin hyvä? Ei kai sentään. Vai onko? EI!!! Arvosana: 4

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kirjassaan Emerson kertoi Atlanticin pomon toivoneen radioystävällistä materiaalia. Emerson sanoi sen toteavaan sävyyn, ikään kuin asiaan ei olisi liittynyt mitään draamaa. Jonain päivänä aion vielä tsekata tämän!

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kirjassa on myös hauska kuvaus siitä miten Emerson taisteli levyn kantta vastaan järjestämällä gallupin aiheesta lentokentällä.

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä levy kiehtoo samalla tavalla kuin paha kolari tien varressa. MITÄ VITTUA TAPAHTUI?

  Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hämmästyin siitä, miten tunnistettavasti ELP:tä tämä on soundillisesti. Ihan kuin 1973. Missä ovat levytysajankohdan muotisoundit? Myöskään diskokomppeja ei löydy. Ei tämä ole lainkaan niin paha kuin mitä olin mielessäni kuvitellut. Pahinta ovat Laken lyriikat.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tää vaan niin vammainen räpellys. Ei kai commercial sell-out levynkään tarvitsisi olla ihan näin vitun paska. Aina kuuntelutaon jälkeen sitä haluaisi uskoa että ei tää ehkä niin huono ollutkaan, mutta on se! :/

  Kcrimso kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Järkyttävä ja surullinen mahalasku ELP:ltä. Mutta niin vaan jotkut Love Beachistakin pitävät kuten Pienemmät purot -sivuston erikoistoimittaja Saku Sipi:

  https://pienemmatpurot.com/vastavirtaan-osa-2-emerson-lake-palmer-love-beach-1978/

  Jukez kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Love Beach on b-puoleltaan hyvä! Eikä Canariiokaan huono ole.