Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Jo' Buddy & Down Home King III : Whole Lotta Things To Do

Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten (5 kommenttia)
Levyä en ole hankkinut, mutta kaksi kertaa nähnyt livenä, ja kyllä kelpasi. Melkoisen autenttista touhua herroilla.

+/- saldo : 0 |

    DrethegenjeshKing kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Autenttisuus on avainsana tämän levyn kohdalla. Ei kyllä heti uskoisi, että kyseessä on vuoden 2008 levytys. Mutta vaikka levy sielukasta ja monipulista blues-musisointia sisältääkin, niin täyteen kukoistukseensa se puhkeaa vasta livenä. Levyltä kuultuna tämän kaltaisella musiikilla on taipumus toistaa itseään. Whole Lotta Things To Do onneksi onnistuu vakuuttamaan kuulijan siitä, että keikalle todellakin kannattaa vaivautua.

    retrou kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Autenttista amerikanmeiningin kopiontia? Taiteilijanimetkin on viimeisen päälle...

    DrethegenjeshKing kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No jos halutaan saivarrella, niin näinhän se toki on.

    Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, korostetaan että mie en ole kovin innostunut bluesista ollut koskaan, mutta tämä poppoo kyllä viihdyttää erinomaisella tavalla. Mitäs sitä saivartelemaan, menee keikalle ja pistää silmät kiinni niin ei uskoisi että kaksi suomalaisheppua on lavalla.

    JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ottamatta mitenkään kantaa kyseiseen orkesteriin, niin mulla myös nousee myös karvat pystyyn, kun suomalaiset yrittää olla amerikkalaisia, ja/tai tehdä "juurevaa" amerikkalaista perinnemusiikkia. Jotkut "amerikaksi" räppäävät Soukan gangstat on tästä noloin esimerkki. Ei silti, saahan sitä tykätä mistä vaan, tai tehdä vapaassa maassa sellaista musaa kuin haluaa... mutta on se silti jotenkin vähän noloa muuttaa taitelijanimensä joksikin Reddie Redfordiksi, Sam Eagleksi tai Bubba-Luke Redneckiksi.