Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Piirpauke : s/t

Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten (3 kommenttia)
Tällä debyytillä homma on vielä hieman rönsyilevää, mutta ote tulee tiukentumaan. Konevitsan kirkonkellot on toki kuolematon klassikko.

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koulumme musiikinopettaja Martti Lappalainen joutui 70-luvulla vastaamaan yhden viikon aamunavauksista, joten hän soitti joka aamu saman kappaleen, Kuun nousun! Minä ja muutama muu olimme aivan myytyjä tuolle musiikille ja hankimmekin Heikin kanssa bändin debyytin heti kohta. Legong on tosin tällä levyllä vähän samanlainen turhan pitkäksi venytetty kappale kuin King Crimsonin Moonchild...
  Cybele on upeasti intensiteettiään kehittävä kitaravetoinen huipputeos, jossa Hasse Wallin soitanta saavuttaa paikallisen ylevän kliimaksin juuri ennen Kirkonkelloja. Levyn kakkospuoli on yksi täydellisimmistä suomalaisista äänitteistä kautta aikojen yhdessä Harakka Bialoipokun ykköspuolen kanssa.

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä on kyllä todella hienoa musiikkia.

  Kcrimso kirjoitti noin 2 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Piirpauke : s/t (FI, 1975)

  Puhallinsoittaja Sakari Kukon johtaman Piirpaukkeen debyytillä kansanmusiikki (eri maiden) kohtaa viehättävästi rockin, jazzin ja taidemusiiikin. Eli tämähän on siis progea! Mainio levy ja taitaapa olla yhä myös suosikkini yhtyeen tuotannosta.

  ****

  https://pienemmatpurot.com/vuosi-vuodelta-extra-parhaat-levyt-1975-sijat-21-30/