Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Marillion : Misplaced Childhood

Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
Marillionin mestariteos. Kahden ekan levyn hapuilun jälkeen oma tyyli löytyi. Tälläinen popimpi ja samalla täyteläisempi soundimaailma sopii Marillionille hyvin. Biisit ovat hyviä (jopa ne kaikista popeimmat palat), bändi soittaa tyylikkäästi ja levyn tarina (kyseessä siis konseptialbumi) joka pohjautuu ainakin osittain Fishin omakohtaisiin kokemuksiin on kiinnostava ja paikoin aidosti koskettava. Kyllä tämä on yksi 80-luvun hienoimpia levyjä. Arvosana: 10

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä täytyy Kcrimsoa kompata tällä kertaa. Hieno kokonaisuus, vaikkakin paljon "popimpi" kuin tätä seurannut raaempi ja rosoisempi Clutching at Straws, joka on mielestäni se täyden kympin albumi. Nämä kaksi levyähän ovat siis Marillionin uran selkeä huippu, ja Clutchingia seurannut "Seasons End" olikin sopiva nimi yhden hienon aikakauden lopulle. Heart of Lothian on upea biisi. Arvosana: 9

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voiko Kayleighin sisältävä levy olla mestariteos...?

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kayleigh on oikein mainio pop-biisi.

  endbrax kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän Kayleigh kokonaisuutta huononna, vaikka sattuikin olemaan se hittibiisi. Tämä levy taisi olla se eka, mitä Marillionilta kuulin ja kyllähän tähän liittyy, ah, niin paljon sitä nostalgiaa.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Clutching on kyllä parempi kuin Misplaced, molemmat kuitenkin about kympin levyjä. Marbles on mulle se paras lätty silti, edelleeen.

  Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kulissit on hyvin kunnosssa tällä erinomaisesti tuotteistetulla lätyllä. Musiikki on kaunista ja keskimääräisen iskevää, kaikkea omaperäistä on vältelty viimeiseen asti.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä yhdessä Clutchingin kanssa ovat minunkin mielestäni Marillionin parhaat saavutukset.MC on täyden kympin levy.Harvoin on poppikappale niin täydellinen kun Kayleigh.Myös Lavender on loistava.Joo, ja se Heart of Lothian.Se räjäytti tajunnan joskus.

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tää vaan upea! Mieletön määrä loistavia melodioita tässä. Sounditkin ovat yllättävän ajattomat kasarilevyksi.

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelin Marillionia tänään YouTubelta ja päivän repeäminen Heart of Lothian-biisivideon kommentille: Stuart Perkins: "Remember fucking my 1st girlfriend doggystyle to this thinking life dont get much better. And it never did.?"

  Ei saatana. :D

  Janus kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Deluxea tulossa. Marillionin sivuilta:

  Following the demise of our old record company EMI, our first 8 albums were taken up by Warner Music. With our assistance, they have decided it?s time to bring those albums up to date.

  The first album to get the makeover will be Misplaced Childhood. The package will include a 5.1 mix by Steven Wilson and a new stereo master taken from the original analog 1/2? tape. This will be used to make a new vinyl and CD version which we believe to be superior to the 1998 re-master.

  There will also be a documentary video on the Blu-ray version about the making of the album featuring Marillion, producer Chris Kimsey and Fish, where we reveal some previously untold stories about the writing and recording of Misplaced Childhood. We hope you will enjoy revisiting this album when it?s released in July.