Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kansas : Leftoverture

OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten (4 kommenttia)
Kansasin huippuhetkiä.Kerry Livgren oli näihin aikoihin luovimmillaan ja teki monta toinen toistaan hienompaa pop/rock/prog kappaletta.Kymppi!

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Omistin joskus muutaman Kansas-levyn. Jokin niissä alkoi ärsyttämään ja hankkiudun niistä eroon. Tämän Leftoverturen kuitenkin säästin, koska tässä on hyviä biisejä, kuten The Wall, Miracles Out Of Nowhere ja Magnum Opus. Carry On My Wayward Son on monille sietämätön pala, mutta minä pidän siitä.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itselleni Kansas toimii kyllä parhaiten kokoelmalevyn muodossa, varsinkin jos ne tuoreemmat biisit ovat vähemmistössä. Magnum Opus on tosi hieno, ja muita hyviä ovat Point of know return ja Carry on... myös. En tosiaan erillisiä albumeja kaipaa, niin suurta ei diggailuni ole.

  Jammo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kansasta olen aina hieman karsastanut. Vaatinee aivopesua päästä bändin kuvioihin sisään. Yksittäisiä hyviä biisejä poppoolta kyllä löytyy, vaan olen kärsinyt Januksen vaivasta, jossain vaiheessa homma alkaa aina ärsyttää...

  Jammo kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Neljännessä raidassa on paikoin kympin meininkiä, siis progemielessä. Enimmäkseen sointi, erityisesti vokaalipuoli on jotenkin tasaisen tappavaa, liian keskitien kulkemista, jotta se minua jaksaa pitempään kiinnostaa.