Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Toto : 4

OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten (6 kommenttia)
Onhan tällä hieno Africa, mutta muuten ei ole koskaan jaksanut isosti säväyttää. Rosannaankin kyllästyi nopeasti, eikä sitä oikein enää jaksa kuunnella. Lovers in the Night on aika hyvä. Muuten tasapaksua. 7

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, Africa on klassikko ja jossain mielessä ylisoitettukin. Mutta onhan se hieno biisi. Muita helmiä ei tältä tylsältä levyltä löydykään. Arvosana: 5

  JiiPee kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulipa kuunneltua pitkästä aikaa. Africa on kyllä yksi upeimmista soft-rockeista koskaan. Muuten levy on kokonaisuutena yhtä sykähdyttävä kuin Image-lehden vuosikerta.

  Kcrimso kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muuten levy on kokonaisuutena yhtä sykähdyttävä kuin Image-lehden vuosikerta.
  Kovaa kamaa siis! Sain äskettäin lahjaksi vanhoja Imagen vuosikertoja 80-luvulta ja se kyllä ilahdutti.

  Jukez kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Kun 'lämmittelin' synkeäsoundisella Isolaatiolla, kuulosti tämä perään analogi?äänite kuin toiselta planeetalta.Levyhän alkaa ja loppuu loistavilla biiseillä Rosanna ja Africa. Ei nuo välissä olevatkaan sysimustia ole, kunhan vaan mitään koskettamattomia minulle ovat.

  Jukez kirjoitti noin 10 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Tuli nyt sitten kuunneltua 2018 remasteroitu versio. Olihan IV alunperinkin tosin ns 'lämminääninen' levy, tiedä sitten onko tässä niin olennaista muuttunut äänen osalta?
  A-puoli on selvästi materiaaliltaan vahvempi. Monessa biisissä yllätys yllätys löytyi heikot lenkit Kimballin lauluosuuksista. Jännää, kun aikaisemmin olen pitänyt Kimballia orkesterin ykkössolistina!


  JiiPee kirjoitti noin 10 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Aika asiallinen coveri Africasta.