Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Rush : 2112

Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Rush murtautuu vihdoin kansan tietoisuuteen. Puoliskon täyttävä nimibiisi oli minusta joskus varsin vaikuttava teos, mutta nyt tuntuu vähän laimeammalta. Muista biiseistä rauhallisemmat The Twilight Zone ja Tears miellyttävät. Rajummissa rokkibiiseissä Geddyn laulu alkaa käymään välillä hermoille. Melko epätasaista jälkeä tämä vielä on.

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllästyin tähän levyyn aika nopeasti. Nimibiisi kuulostaa nykyisin minun korvissani vanhentuneelta ja suoraan sanoen lapselliselta...

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä 2112-biisi on hieno kokonaisuus, ei siitä mihinkään pääse, ja ei minusta millään tavalla ole vanhentunut kappaleena. Tuolla Different Stages-liveversiolla kappale on tavallaan modernisoituna versiona, ja kyllä se ainakin minulle putoaa vielä. Mutta itse albumina (ja kokonaisuutena) tämä on ehkä yliarvostettu. Something for Nothing on aika räyhäkkä biisi levyn lopussa, mutta Twilight Zone, Lessons ja Tears ovat ehkä vähän "no joo"-osastoa. Nimibiisi on kiistämätön klassikko silti. Arvosana: 8 1/2

  Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lessons heikoin kohta, muuten kaikki on kohillaan. Nimieepos etenee niin hyvin, että tuntuu kauhean lyhyeltä.

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  A Passage to Bangkok on pössyttelybiisi.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nimieepoksessa on todella hyviä hetkiä, mutta kokonaisuus ei ole kovin vakuuttava. Suvantokohdat ovat pahimmillaan todella tylsiä eikä siirtymät osioista toiseen ole kovinkaan jouhevia. Muiden biisien taho vaihtelee sitten ok:stä olankohautuksen kautta täysin turhaan (Tears on unettavan mitätön). Vaan onpa tämä nyt kuitenkin eka Rushin levy jota ihan ilokseen kuuntelee silloin tällöin. Hitaasti kypsyvää porukkaa olivat kun se otti peräti neljä levyä :)

  6/10

  R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Otti otti, mutta kaverit on kuitenkin vasta 23v, aika nuoria. Nimibiisiä en jaksa kokonaan.. Pari hyvää biisiä tässä on. Tällaiseksi kuvittelen kanadalaisen 70- luvun rokin. BTO oli parempi tässä lajissa.

  6/10