Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Metallica : Death Magnetic

Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten (14 kommenttia)
Tää on kyllä kieltämättä hyvä, ei mitenkään pyörän uudelleenkeksimismielessä vaan siitä, että pojaat rappaavat menemään melkoisella innolla ja vailla sitä taantumusta mikä oli vallallaan melkein parikymmentä vuotta levytyksien tasossa mitattuna. Ei kaikki isot ja vanhat bändit tee paskoja levyä, ei tosiaankaan... Koko viikonlopun on soittimessa tää lätty viihtynyt ja hyvin pelaa koko ajan.

+/- saldo : 0 |

  tos kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koko viikonloppu tuli pyöriteltyä myös. Yllättävän hyvä levy. Soundit vaan on valitettavasti paikoin todella rasittavaa muhjua.

  Pulmu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miten toi ruma ja supertylsä Ulrich on pokannut niinkin hyvännäkoisen, fiksun (?), tyylikkään ja hyvän näyttelijän, siis Connie Nielsenin??? En voi ymmärtää.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oisko miljoonilla dollareilla mitään tekemistä asian kanssa?

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ymmärtääkseni laatumuijat ovat aina suosineet menestyviä alfauroksia?!
  Arvosana: kannattaako kutosen levyyn edes haaskata arvokasta aikaansa?

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On jotain tekemistä tän levyn kanssa ulrichin pirkolla? :) Ja vanhakin tuo jo on :D Mitäs siinä märisette?

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yllättävän hyvä levy Metallicalta. Soitto on energista ja hyviä riffejä riittää. Biiseissä on monimutkaisuutta sen verran että lähestytään proge-metallia, mutta tuolle genrelle tyypilliseen liialliseen kikkailuun ei sorruta (no ei nämä kaverit osaisikaa soittaa tarpeeksi hyvin...). Hetfield on hyvässä iskussa ja on edelleen ehdottomasti yksi metallin karismaattisimmista laulajista. Huonoja puolia levyllä on biisien liialliset pituudet. Usein pari vikaa minuuttia alkaa ja tylsistyttämään. Muutaman keskinkertaisuuden olisi voinut myös huoletta jättää pois. Soundit levyllä olisivat Metallicaksi muuten melko hyvät, mutta touhu on menty ryssimään sitten masterointi vaiheessa. Soundeista on kompressoitu kaikki dynamiikka ja luonnollisuus pois. Todella uuvuttavaa äänimassaa, digisärö on paikoin naurettavaa ja erityisesti symbaalit kuulostavat aivan helvetin huonoilta. Arvosana: 6

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nostan pisteet seiskaan, on tässä kuitenkin aika kova meininki.

  DrethegenjeshKing kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse en ole tätä pystynyt vielä kertaakaan kuuntelemaan kerralla alusta loppuun. Todella vaivaannuttavaa. Bändi kuulostaa jatkuvasti siltä, kuin niillä ei olisi hajuakaan mitä ovat tekemässä. Riffejä kyllä syydetään kovalla innolla, mutta mistään kokonaisuudesta ei ole tietoakaan. Loadilla ja Reloadillakin oli ihan oikeita kappaleita ja St. Angerkin kaikessa möykkymäisyydessään oli aika muodokas. Ja olihan siinä sentään vähän tunnettakin pelissä.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse taidan laskea tämän kokonaisuutena jopa bändin parhaaksi levyksi.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viisi vuotta kuuntelutaukoa. On nää soundit kyllä ihan hirvittävät.

  JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On. Mutta paskat soundit näillä isoilla bändeillä on nykyään enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Riversidet ja muut saavat paremmat soundit ulos kuin esim. Rush ja Metallica, joilla on rahaa kuin roskaa. On se erikoista.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaipa noi isot bändit kohtaavat enemmän painostusta levy-yhtiöiltä vääntämään paskat soundit jotka sitten joidenkin teorioiden mukaan toimivat radiosoitossa ja puhelimilla yms. muilla hifistisesti rajoittuneilla laitteilla paremmin.

  Silti mun on aika vaikea uskoa että joku Rush taipuisi tekemään kompressoitua soundia vain levy-yhtiön käskystä. Jotain vikaa täytyy olla bändin jäsentenkin korvien välissä.

  JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep. Esim. Vapor Trails oli aivan järkyttävä soundeiltaan. Varmaan niillä on kuulo niin paskana, etteivät edes itse huomaa.

  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vertailussa Guitar Hero vs. CD-masterointi:

  https://youtu.be/DRyIACDCc1I