Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Rush : Hemispheres

Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten (5 kommenttia)
Homma alkaa stabiloitumaan. Geddy kiekuu vielä aika ajoin, mutta musa sujuu ilman vakavampia notkahduksia. Parhaat biisit ovat The Trees ja instrumentaali La Villa Strangiato.

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Erinomainen, joskin nykymittapuulla melko lyhyt kokonaisuus. Ei yhtään heikkoa lenkkiä. Toisaalta hieno vanhan koulukunnan progelevy, toisaalta taas tämä ei (omasta mielestäni) pärjää ollenkaan kulta-aikojen hyvin erilaisille tuotoksille (PeW - Presto aikakausi). Mutta tästähän on tietysti erilaisia näkemyksiä. Cygnus X-1 on oma suosikkini levyltä. Arvosana: 8

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rushin paras levy.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rushin toistaiseksi paras levy, jonka olen myynyt vanhentuneen tematiikan takia innokkaammalle fanille...

  Hezzu kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rushilla on yksi täydellinen levy ja se on tämä. Vielä täydellisemmäksi se tulee kun kuuntelee putkeen A Farewell To Kingsin kanssa, jolloin Cygnus X-1 kuullaan kokonaisuudessaan.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rush-maratooni jatkuu.

  Rushin käyrä yhä noussa. Kultakausi lähestyy. Cygnus X-jotain-jotain lemuaa vielä vahvasti ummehtuneelle vanhalle Rushille, mutta b-puoli on varsin pätevä. Circumstances sopisi tyylillisesti lähes sellaisenaan Permanent Wavesille vaikkei ihan samaa kaliiberia olekaan kuin kyseisen levyn biisit. La Villa Strangiato on ehdottomasti Rushin tähän astisen uran paras biisi. Osittain tietenkin siksi että instrumentaalisuutensa takia ei tarvitse kuulla Leetä kimittämässä Peartin hölmöjä sanoituksia? ;) Kompakti The Trees on levyn toiseksi onnistunein biisi ja itseasiassa täytyy myöntää että sen sanoitukset ovat ihan hupaisat.

  7/10