Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Jethro Tull : Crest Of A Knave

OldfieldOlli kirjoitti noin 16 vuotta sitten (13 kommenttia)
Varsin onnistunut myöhemmän aikakauden Tull-levy.Hieman kyllä tulee paikoin mieleen Dire Straits.Ei tuo kyllä silti isommin haittaa.Ihan leppoisan viihdyttävä levy.Budapest on kyllä yksittäisenä biisinä yksi Tullin hienoimmista.8

+/- saldo : 0 |

  endbrax kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ilmestyessään tämä oli iloinen yllätys ja kuin askel takaisin vanhoihin hyviin aikoihin. Under Wraps kun jätti faneille hieman epävarman olon, mihin Tull on matkalla, mutta Crest palautti uskon :) Hyvä levy ja tosiaan tuo Budapest on minunkin suosikkini. Hienoa oli kuulla se livenä Kulttuuritalon keikalla joskus taannoin.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Keskinkertaisia sekä suorastaan huonoja biisejä kamalalla tuotannolla. Budapest on jonkinlainen kohokohta, muttei sekään loppujen lopuksi kovin kummoinen ole. Bändillä oli paha identiteettikriisi, välillä kuulostetaan Dire Straitsilta ja heikoimmillaan jopa kasari-ZZ-Topilla. Selkeästi yksi Jethro Tullin kehnoimmista levyistä. Jaksaa aina ihmetyttää että tämä on fanien keskuudesssa kuitenkin kohtuullisen pidetty levy. Arvosana: 4

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä sai muuten hevi-grammyn aikoinaan. Tosi heviä...

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo ja Metallica oli vähän pottuuntunut kun Jethro Tull vei heidän nenän altaan kaikkien aikojen ensimmäisen hard rock/metal-grammyn. Seuraavalla kertaa Metallicaa jo onnisti ja he muistivatkin kiittää kiitospuheessaan Jethro Tullia siitä että se ei tehnyt levyä samana vuonna. :D

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No kyllähän tuo Budapest on jonkin tasoinen plagiaatti DS:n Telegraph Road ja Private Investigations kappaleista. Taitoahan se tietysti vaatii yhdisteleminenkin.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mut se huilusoolo on niiiiiiiin hieno!

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taidan edelleen pitää tätä Tullin parhaana levynä. Ianin laulu on parhaimmillaan ja biisit ovat ykkösluokkaa. Miinusta tulee vähän karseasta kasarituotannota, mutta sen ajan eläneenä olen immuuni ;-) Budapest on bändin paras kipale ja joo, se kuulosti hyvältä Kultsalla[kin].


  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä en ole koskaan ymmärtänyt mikä Budapest biisissä on niin hienoa. No toki tämän pökkelön levyn parasta antia.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelussa nyt: mun aikaisempi 4/10 pisteytys tuntuu ehkä hieman ankaralta, mutta olen yhä sitä mieltä että parhaimmillaankin tämä kuulostaa vain kohtalaiselta Dire Straitsilta.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mun mielestä se Budapestin huilusoolo on mielettömän hieno. Saa olla eri mieltä, mutta minuun puree. Muutenkin tää on ihan hyvä levy, mutta totta on myös se, että Dire Straits tulee paikoin mieleen. Tiedä sitten, että onko se silti huono asia.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, onhan se tosiaan melkoisen hieno soolo. Kuitenkin vielä oleellisempaa Crest of a Knavella ja sen pikkuveljellä Rock Islandilla on se upea, kaihoisa, vähän slaavihtavan haikea soundi. Tuo kokonaisfiilis tulee Ianin laulusta ja sävellyksistä. Hyviä esimerkkejä Budapestin lisäksi ovat vaikkapa She Said She was a Dancer, Mountain Men, Farm on The Freeway ja Ears of Tin.

  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Steel Monkeyn feidaus-lopetus on todella kömpelö. Koko biisin tosin olisi voinut feidata pois minun puolestani...

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hupaisaa että bonusraita Part Of The Machine taitaa olla parempi kuin yksikään levylle alunperin päätynyt biisi.