Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Serj Tankian : Elect The Dead

Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten (7 kommenttia)
Soololevy kuulostaa aika lailla System Of A Downilta. Olisi luullut luvassa olevan jotain erilaista. Ei silti hassumpaa.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämän levyn voi kuvata kätevästi kahdella sanalla ”SOAD-lite”. Eli hyvin lähellä liikutaan etenkin parin viimeisen System Of A Down levyn tunnelmia. Parhaimmat biisit sopisivat aika suoraan SOAD-levyille. Tasoa laskee kuitenkin kovasti pari kolme aika yhdentekevää rallattelua. Kertosäkeitä toistellaan muutenkin levyllä vähän liian paljon. Suurin ero SOAD:iin on rikkaammat sovitukset (pianoa, jousia ym.), mutta vähän täytyy ihmetellä miksi Tankian on halunnut tehdä soololevyn joka on tyylillisesti näin lähellä päätyötään. Hyvä levy silti. Arvosana: 7

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miulle ei puttoo SOAD eikä Tankian. Ei pysty tykkäämään yhtään jostain syystä.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei edes Mezmerize? Miten EI voi tykätä? No joo... ei kaikille varmaan toimi. Tätä levyä en ole kuullut, mutta tykkäsin SOADista heti ensimmäisellä kuuntelukerralla. Tosin en ole varma, miten levyt kestävät kuuntelua pitkän päälle.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yllättävän hyvin ovat SOAD:it ainakin mulla kestäneet kuuntelua. Elect The Dead on mielestäni vähintään yhtä hyvä kuin Hypnotize joten kyllä siihenkin kannattaa tutustua. Onkos kukaan muuten kuullut Scars on Broadwayta? Eli bändiä jossa soittaa System Of A Down äijät Daron Malakian ja John Dolmayan.

  retrou kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  >>Onkos kukaan muuten kuullut Scars on Broadwayta>> OttoM on ainakin lautasen mukaan. Eipä Otto tosin taida näitä kommentteja seurata. :)

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Scars on Broadway on kyllä varsin surkeeta kamaa. Elect The Dead sen sijaan toimi kerta kerralta paremmin. Tykkään! Arvosana: 8

  OttoM kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Scars on Broadway on aika turha levy. On siinä pari ihan hyvää biisiä.