Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Wigwam : Nuclear Nightclub

Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten (4 kommenttia)
Wigwam lähti tällä albumilla ns. maailmanvalloitukseen, ainakin silloisten musiikkitoimittajien kovasti touhuaman kirjoittelun perusteella. Ylittämätön on Soundin Waldemar Walleniuksen kehu :
http://wigwam.stc.cx/bibliography/wallenius_soundi0675.htm

jota minäkin ihmeissäni v. -75 luin ja yritin löytää omasta levystäni edes hiukan eväitä tälle pohjattomalle kehulle... "Ainakin yhtä hyvä kuin "Abbey Road" ainakin melkein." Niinpä niin. Kyllä levy hyvä on, vaan kaukana genren parhaista. Suurin syy tähän on liiallinen ja selkeän pakonomainen pyrkimys valtavirran mukaiseen sointiin ja musiikillisiin ratkaisuihin. Kasi on HYVÄ arvosana!

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miellyttävä rock-levy. Do Or Die on suosikkibiisini. Muuten aika kliinisen levyn rosoisinta antia edustava Pigstorm on myös varsin mainio rymistely. Arvosana: 7

  R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan ok levy. Vähän viidettä mun makuun, mutta ok.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Monille Nuclear Nightclub on SE suomalainen proge-levy, mutta itse diggailen enemmän monimutkaisempaa ja jazzahtavampaa matskua joten tämä ei niin järin suurta vaikutusta ole koskaan tehnyt. Ihan miellyttävää, suht simppeliä mutta kuitenkin riittävän sofistikoitunutta rokkia. Jos Beingillä Wigwam oli Suomen Henry Cow niin nyt mennään lähemmäksi Steely Dania. Wishbone Ashin Arguskin on ehkä jonkinlainen vertauskohta. Mukava ja suhteellisen tasavahva levy, mutta minulle silti vain keskitason albumi Wigwamin kataloogissa. Parhaat biisit: Bless Your Lucky Star ja Do Or Die.

  7/10

  Jammo kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen jälleen likimain täsmälleen samaa mieltä. Tosin Argusta arvostan enemmän kuin tätä äänitettä, jota aikoinaan yritettin väkisin markkinoida huippulevynä eritoten Soundi-lehden Waldemar Walleniuksen toimesta. Tuota vuodatusta on nykyään kaamea lukea, varmaan miestä itseäänkin kepuloittaa tehty juttu... http://wigwam.fi/bibliography/wallenius_soundi0675.htm