Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

King Crimson : Three Of A Perfect Pair

Hezzu kirjoitti noin 15 vuotta sitten (11 kommenttia)
80-luvun Crimsoista kokeellisin ja paras. Discipline ja Beat kuulostavat jotenkin kesyiltä tähän verrattuna. Lempparibiisini on Sleepless, se amerikkalaiselta vinyylipainokselta löytyvä Bob Clearmountainin mixaus, siinä on selvästi uhkaavampi tunnelma kuin siinä toisessa versiossa. Nimikappale, Nuages, Industry, No Warning ja Larks' III ovat myös hienoja.

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jännää. Itse koen tämän heikoimmaksi 80-luvun KC trilogiasta. Kaikki tuntui olevan jo sanottu kahdella ekalla levyllä ja tämä lähinnä toistaa tuttuja kuvioita. Varsin laadukkaasti kuitenkin suurimmaksi osaksi onneksi. "Kokeellisuutta" levylle ehkä tuo se että oikeista biiseistä oli pulaa ja bändi turvautui tavallistakin enemmän imrovisointiin. Itse pidän tätä Crimsonin heikoimpana studiolevynä, mutta se että tämä on silti seiskan arvoinen kertoo aika paljon bändin diskografian tasosta. Arvosana: 7

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei yllä Disciplinen tasolle, mutta nousua Beat-levystä.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan mukiinmenevä levy, komppaan Hezzua biisien osalta kyllä. Itse tykkään enemmän kuitenkin Disciplinestä. Ja Beat on meikäläiselle aivan kummajainen levy, kamala. Kasi tällekin levylle kuitenkin.

  Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vaikka levy onkin hieman epätasainen niin voi kiesus, miten mahtava biisi itse Three Of Perfect Pair onkaan! Kuuntelijalle helposti lähestyttävä, mutta muusikoille pirullisen vaikea soittaa (Belew mm. joutuu hetkittäin laulamaan ja kitaroimaan kahdessa eri tahtilajissa samaan aikaan, minkä lisäksi bändi soittaa vielä kolmanessa eri tahtilajissa) mikä tuo tietenkin pitkässä juoksussa syvyyttä myös kuuntelijan kokemukseen.

  JacKal kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ekaa kertaa levy kuuntelussa, ja jo nyt voin sanoa että Sleepless on all time -suosikkibiisini bändiltä (no One More Red Nightmare pääsee lähelle). Hujui sattans miten tiukkaa menoa!

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Industry on kyllä makea biisi! Kannattaa tsekata myös Tunerin tulkinta kyseistä kappaleesta: http://open.spotify.com/track/6v26XEXYFCxMjFxXp7ieIi


  Janus kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliko tuossa oikeasti Amerikan valloitus mielessä vai miksi eri miksauksia? Vastaavaa tehtiin ainakin Duran Duranin Rion tapauksessa ja Whitesnaken Slide It In tulee myös mieleen.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitkästä aikaa nyt kuuntelussa, kun tuli hankittua 40th anniversary edition(kiitos taas Matti!). Kyllä on erinomainen tämä nimibiisi. Muutenkin "Left Side" on mainio. On kyllä oikeallakin hetkensä. Kyllä tämä mielestäni ainakin Beatin tasoinen on, ehkä jopa hitusen parempi.

  R2-D2 kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kiitos itsellesi!CD:eitä alle 20 jäljellä, DVD/BD vielä joitain..

  anzi kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  **1/2 paras King Crimsonin 80-luvun levyistä.

  Kcrimso kirjoitti noin 5 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Luultavasti King Crimsonin vähäisin studiolevy, mutta eihän tämäkään huono ole. Ei todellakaan.

  https://pienemmatpurot.com/levyarvio-king-crimson-three-of-a-perfect-pair-1984/