Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Camel : Rain Dances

Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten (3 kommenttia)
Varsin sekava ja lepsu Camel-levy. Ykköspuoli on asiaa, vaan kakkosella punainen lanka häviää tyystin ja muutama biisi on täyteraidan kuuloinen. Onneksi pojat ryhdistäytyvät levyn päättävässä nimikappaleessa, jossa esitellään ykköspuolen parhaat teemat pontevana kliimaksina?!
Arvosana : 7,5.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä Camelin ote alkoi lipsua. Sinkkunakin julkaistusta Highways Of The Sunista en ole koskaan oikein pitänyt. First Light ja nimibiisi miellyttävät tässä eniten.

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tätähän pakostakin vertaa suoranaisiin progen mestariteoksiin, eli debyyttiin, Moonmadnessiin ja Mirageen, ja ei sillä tavalla verrattuna tietenkään ole samalla tasolla. Mutta kelpo levy kuitenkin. Highways of the Sun on hieno ja hyväntuulinen popkipale. Arvosana: 7 1/2

  Kcrimso kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Melko epätasainen levy. Levy kurkottelee hetkittäin hieman jazz-rockin suuntaan mutta yritykset jäävät aika viihteellisiksi.

  Bändin uudet jäsenet Richard Sinclair (basso, laulu) ja Mel Collins (puhaltimet) ovat luultavasti bändin taitavimmat muusikot tähän mennessä, mutta heistä ei oikein saada täysiä tehoja irti. Tosin Sinclairin laulusuoritukset nostavat kyllä vokaalien keskimääräistä tasoa. Camel oli parempi tähän aikaan livenä (kuten A Live Record todistaa).

  Pääosin Rain Dances on kuitenkin ihan miellyttävää kuunneltavaa vaikka bändin huippuhetkien tasoon ylletään vain Unevensongissa. Parasta osastoa edustaa räväkkä aloitus First Light sekä jo mainittu Unevensong joka pomppii kiinnostavasti epäsäännöllisestä tahtilajista toiseen ollen samalla kuitenki luontavan melodinen biisi. Heikompaa puolta edustaa sitten tylsä Tell Me ja lepsu pop-yritelmä Highways Of The Sun.

  7/10