Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

David Gilmour : Live in Gdansk

OldfieldOlli kirjoitti noin 13 vuotta sitten (4 kommenttia)
Kylläpä on loistava livelevy, tai oikeastaan liveboxi Gilmourilta. Hankin sekä CD/DVD boxin,että Vinyyliboxin, jota juuri nyt kuuntelen. Tämä on ainoa formaatti, jolla on aivan koko konsertti mukana, eli vinyyliltä löytyy myös mainio Wot's...Uh the Deal?.
Väittäisin, että Gilmour ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä. Miehen ääni toimii vieläkin yli kuusikymppisenä, bändi on loistava ja levyltä löytyvä versio Echoesista on paras koskaan kuulemani. Samaa mieltä muuten oltiin Brain Damagen fanisivuillakin. Myös liveversio On an Islandista kokonaisuudessaan hakkaa originaalin version joka sekin oli kyllä mieleeni. Mutta näin livenä toimii vielä paremmin.
Tuotantopuoli on kaikenkaikkiaan loistavaa ja mitään moitteen sijaa en kyllä löydä. Harvinaisen täydellinen julkaisu.10+

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Castellorizon ja muutkin On an Islandin biisit toimivat tosiaan tässä hienosti. Ja samaa mieltä tuosta D.G:n laulusta. Hyvä ja äijämäinen lauluääni sillä on aina ollut ja hyvässä vedossa tässä. Noi Floydin iänikuiset biisitkin toimivat ihan OK.

  Kyllä In the Flesh on silti parempi, Amused to Deathin ja The Wallin biisien takia.


  JiiPee kirjoitti noin 7 vuotta sitten+/- saldo : 0
  High Hopes on myös kovana versiona. Onhan tuo Gilmourin ajan Floydin ehkä paras biisi kieltämättä. Ja itse tykkään orkan käytöstä näillä tuomaan lisää nyansseja. Esim. The Who:n 1989-kiertueella Tommy oli juuri sen orkesterin takia niin hieno.

  Markkutapio kirjoitti noin 6 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Spotify oli poistanut tästä Echoesin... juutubesta sentään löyty.

  JiiPee kirjoitti noin 3 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kylläpä High Hopes on tosiaan tässä upea.