Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Änglagård : Hybris

Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten (8 kommenttia)
Mestarimaisesti rakennettua progea 70-luvun edeltäjien tyyliin. Änglagård on ns. seissyt jättiläisten harteilla. Ja korkealta kuulee paremmin.
Musiikki on täynnä vavisuttavia jännitteitä ja upeita teemoja. Ainoa miinus tulee vokaaliosuudesta, jota ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa erinomaiseksi. Liki täydellinen levy muuten. Arvosana : 10-

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Erittäin laadukasta retroprogea vaikkei varsinaisesti tarjoakaan mitään uutta vanhoihin mestareihin verrattuna. Hyvät soundit. Arvosana: 9

  Janus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minut tämä jätti kylmäksi. Ehkä tälle olisi pitänyt uhrata enemmän aikaa kun on noinkin kehuttu levy. Jotenkin silti tuntuu, ettei se olisi auttanut.

  Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No juu, ei tämä jotenkin vaan ole sen kummemmin säväyttänyt. Täytynee kai joskus perehtyä paremmin... Muistaakseni kuitenkin parempi kuin Epilog, josta jäi jotenkin hengetön vaikutelma.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, eihän tällä levyllä mitään uutta tarjoilla, mutta tuodaan vanhan 70-luvun parhaat puolet erinomaisesti esille. Hieman tulee mieleen suuri klassisen alan suosikkini JS Bach, joka samalla tavalla hio edeltäjiensä musiikin kirkkaimpaan loistoon ja - huomatkaa! - lainasi ja sovitti myös aikalaistensa kappaleita.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "mutta tuodaan vanhan 70-luvun parhaat puolet erinomaisesti esille."

  Ehkä muuten, mutta laulupuolella ei kyllä päästä lähelllekään 70-luvun parhaita esityksiä.

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuon totesin jo ensimmäisessä kommentissa... ;-)

  JarkkoH kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On tämä vaan täyden kympin levy, eli arvosana: 10

  jusu kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika täydällinen proge levytys ei mitään uutta mutta se vanhakin tehty viimesen päälle. Kyllä tää svedujen kolmen parhaan levyjen joukkoon kuuluu muistakin kuin proge.