Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Frank Zappa & The Mothers of Invention : One Size Fits All

Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten (6 kommenttia)
Mikä muu voisi olla se ainoa Zappan levy hyllyssä, jos ei tämä? ;-) Nimileikit sikseen, tämä on minulle parasta ja ehkä myös lähestyttävintä musiikkia mitä äijä sai uskomattoman uransa aikana levylle. Olen myynyt kaikki muut Zappan levyt (parisenkymmnetä) pois jo aikoja sitten, kun kyllästyin kollaaseihin á la Freak Out, satiireihin (We're Only In it...), kokeellisiin sekoiluihin (kirjaa tähän omat suosikkisi) tai jaskaan (Hot Rats, Grand Wazoo etc). Ja outoa kyllä myös Over-Nite sekä Apostrophe alkoivat tökkiä.
Arvosana : 9.5

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyllyssä pitää olla vähintään kymmenen Zappaa. Itse en tätä nostaisi parhaaksi, vaikka hyvä onkin. Juu, taitaa olla sieltä helpommasta päästä tosiaan.

  Proffa kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itsellä taitaa olla kaikki setä Frankin eläessä julkaistut levyt paitsi yksi (Bongo Fury) ja on niitä höylättykin. Tuo One Size Fits All kuuluu myös mun omiin suosikkeihin. Biisit ovat hyviä ja bändi erinomainen, erityismaininnat Ruth Underwoodille ja George Dukelle. Varsinkin Ruth on mahtavassa vedossa tässä ja Roxyllä.


  Janus kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  paitsi yksi (Bongo Fury)

  Saanko udella syytä tähän?

  Proffa kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No reson - ihan sattumaa, kyllä tuokin tulee hommattua

  Jukez kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  joo...joskus möin kaikki Zapat poijjes ja muutaman vuoden kuluttua ostin takaisin!! järkevää...

  Jukez kirjoitti noin 11 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Minne ovatten kadonneet kaikki Zappis-inehmot? Miltei kymmenen vuoden kuuntelusta, maittaa One Size ihan kympillä, taas...