Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kraftwerk : Computer World

Jammo kirjoitti noin 12 vuotta sitten (6 kommenttia)
Voi itku millaista kuraa voidaankaan levylle panna! Jos tämä on musiikkia, niin sitten me kaikki voisimme olla musiikintekijöitä! ;-) Eihän se näin voi mennä...Arvosanasta ei voi edes puhua, kun en tiedä mistä on kysymys. Minun täytyy paneutua tähän Kraftwerk-teemaan hieman syvällisemmin ennen kuin kirjoitan jotain, mitä pitää myöhemmin katua.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, suosittelen paneutumista. Ehkä Trans-Europe Express olisi ollut kuitenkin sopivampi aloituslevy.

  Jammo kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, juniorilla on kaikki bändin alkuaikojen levyt ja niitä on tullut välillä pyöritettyä, tai olenhan itsekin erehtynyt aikonaan Ralf & Florian-levyn hankkimaan. Ja kyllähän Radioactivity tai Autobahn sopii mökkimatkan taustamusiikiksi ;-)

  Pulmu kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä levy on ehdoton klassikko, paras Kraftwerkin levyistä. Ja se oikea versiohan on saksaksi lauletty ja nimeltään Computer Welt. Die Mensch Maschine on myös aivan huippu, mutta häviää hieman tälle mestariteokselle. Kraftwerk on ollut aina aikaansa edellä.

  Täysi 10!

  R2-D2 kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  I'm the operator of my pocket calculator... vastuullinen homma varmasti. Hyvä tämä on.

  Jammo kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nykyään suhtaudun melkein kaikkeen suopeammin kuin jokunen vuosi takaperin. Se mahtaa olla seurausta viime vuoden filosofian opinnoista, joista ehkä opin ainakin ns. Suopeuden periaatteen. Niin, hieman yli kymmenen vuotta sitten isännöin erästä progetilaisuutta, jossa vieraana oli brasilialainen filosofi, joka kehui suuresti Kraftwerkiä, myös tätä levyä. Tuolloin en ollut edes kuullut koko äänitettä, ja silti olin törkeästi eri mieltä asiasta! Tänään voin todeta tämänkin levyn olevan varmasti nautinnollista kuultavaa niille, jotka ovat sen alunperin kuulleet herkän elämänvaiheen aikaan...

  R2-D2 kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Näähän on vaan levyjä, ei mitään henk kohtaista. Miksi pitää "suvaita" sellaista levyä josta ei pidä? En mä ainakaan... Toisaalta outoa lytätä joku levy jos ei ole edes kuunnellut.. En ymmärrä sitäkään.

  Mä arvostan levyissä tai yleensä taiteessa muun muassa luovuutta. Mun mielestä Kraftwerk nimenomaan oli sitä. Siksi en oikein innostu monista neo-progebändestä. Voi olla kauniita biiseja ja laadukasta soittoa mutta luovuus puuttuu, on moneen kertaan tehdyn toistoa.

  Mulle Kraftwerk ei edusta nostalgiaa, nuoruuden kaipuuta. Sinne menee Pink Floyd ja Genesis. Silti nautin näistä Kraftwerk levyistä. Koska ne olivat edistyksellisiä, ehkä vieläkin ylittämättömiä taideteoksia. Eikä niitä oikein voi ylittääkään. Ne ovat.