Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Peter Gabriel : 2

Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten (5 kommenttia)
Tällä levyllä Gabriel karsi yhdessä levyn tuottajan Robert Frippin kanssa pois ensimmäistä levyä rasittaneen mahtipontisuuden ja löysi enemmän omaa tyyliään. Levyn biisimateriaali on silti hieman epätasaista. En juurikaan pidä esim. punkahtavasta On The Airista, mutta vastapainoksi sitten löytyy aivan upeitakin kappaleita kuten Mother Of Violence, White Shadow (upea kitarasoolo Frippilta) ja Home Sweet Home (mainiot sanat). Arvosana: 8

+/- saldo : 0 |

  Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gabriel teki varmaan tason nousun ME:n sarjassa toinen - kolmas tästä kolmannelle hypätessään. Edes Oldfieldin Hergest Ridge --> Ommadawn ei pääse lähellekään...
  Arvosana : 7

  Janus kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minulle tämä on neljästä ekasta vähäisin. Suunta on otettu, mutta vasta kolmannella levyllä syntyi täysosuma. Oikeastaan levy ei kuulosta lainkaan tuotetulta, vaan hyvin suoralta.

  Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Selkeä parannus debyyttiin nähden. Linjakkaampi kuin edeltäjänsä, typerät huumoripalat ja viimeisetkin genesismäisyydet on karsittu ja joidenkin paheksuma Frippin (ali)tuotanto toimii huomattavasti paremmin kuin Ezrinin pullistelu.

  Kuuden vuoden takaiseen verrattuna musta on tullut niin punk ettei On The Airkaan enää töki ;)

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  White Shadow ja Exposure kuuluvat Gabrielin parhaiden biisien joukkoon. En muistanutkaan miten hyvät soundit tässä levyssä on.

  Kcrimso kirjoitti noin 6 kuukautta sitten+/- saldo : 0
  Mainio levy tämä Gabrielin kakkonen.

  https://pienemmatpurot.com/levyarvio-peter-gabriel-s-t-1978/