Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Genesis : Trespass

EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten (9 kommenttia)
löytyi kotoa Foxtrotin kotelosta

+/- saldo : 0 |

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viis vaaleista, tämä oli viikon jännittävin uutinen!

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Genesiksen ensimmäinen albumi oli vielä teinipoikien hapuilua, mutta tämä kakkosalbumi on jo aivan huikeaa työtä. Vaikka tämä osoittaa selkeästi tulevaisuuteen ja loi pohjan Gabriel-ajan levyille niin silti tämän tunnelma on jotenkin ainutlaatuinen. Hieno levy! Arvosana: 9

  Jammo kirjoitti noin 13 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, tunnelma on lievästi sanottuna omalaatuinen nykyajan standardeilla. Itse jaksan soitella tältä levyltä vain ja ainoastaan The Knifen ja siitäkin taitaa olla aikaa. Makuasioista ei kannata kiistellä, mutta aina niistä voi heittää läppää?!

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse jaksan soitella tältä levyltä vain ja ainoastaan The Knifen ja siitäkin taitaa olla aikaa. Makuasioista ei kannata kiistellä, mutta aina niistä voi heittää läppää?
  Tää on muuten jännä juttu. Internetin ihmemaassa on tullut paljon kavereita vastaan jotka tykkäävät Trespassilta kaikista muista biiseistä PAITSI The Knifesta. Itselläni The Knife (jonka työnimi oli The Nice...) oli pitkään suosikkibiisi, mutta arvostukseni levyn materiaalia kohtaan on sittemmin "tasoittunut". Tasaisen hyvä levy. White Mountain miellyttää ehkä yksittäisenä kappaleena eniten.

  endbrax kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämä oli penskana mun ensimmäinen Genesis -levy ja taisi olla aika pitkään ainoakin. Varmaan juuri sen vuoksi suosikki ja tärkeimmästä päästä. The Knife kuuluu kokonaisuuteen.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Todella miellyttävää musiikkia.

  R2-D2 kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Piti laittaa soimaan. Mulla oli eka omistamani G levy Selling England. Tämä on ollut vähemmällä kuuntelulla, mutta tosiaan, hieno levy. Näköjään boxissa on DVD-A surroundia, stereo on CD/SACD. Jota kuuntelen koska surroundit lähti.

  Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Boksin stereoversio on liikaa kompressoitu, mutta kyllähän sitä kuuntelee. Preferoin vanhaa cd:tä, mutta tänään oli kuuntelussa nimenomaan uusi remix.

  Kcrimso kirjoitti viime vuonna+/- saldo : 0
  Tästä se Genesiksen todellinen voittokulku alkoi! Mainio levy.

  https://pienemmatpurot.com/levyarvio-genesis-trespass-1970/