Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Jukka Hauru : Information

Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten (11 kommenttia)
Huumorintajuista ja tämäkkää kitaravetoista ehkäpä fuusioksi parhaiten luettavaa musiikkia Suomesta!
Hauru oli aika kova kitaristi aikoinaan...
Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |

    JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyseessä on varmaan sama mies, joka oli joskus HS:n musiikkikriitikkona (80-luvulla)? Freukkarithan tekivät joskus äijästä pilkkalaulun "Haurutettua Kateenkorvaa".

    Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Älä sotke asioita! Mitä Hauru kriitikkona on tehnyt on eri asia kuin mitä hän säveltäjänä ja muusikkona teki. Täällä pitäisi keskittyä pelkästään siihen mitä levyltä kuuluu...

    JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oho, ollaanpas sitä sensitiivisellä tuulella! Varmaan ns. "bad hair day"? En muista yhtään ainotta Haurun arvostelua, enkä ole kuullut hänen musiikkiaan. Olin vain utelias, onko kyseessä sama kaveri, kun Freukkareiden biisi on tuttu. Mutta eipä tuolla nyt niin merkitystä kai ole. Pahoittelen "sääntörikkomustani" ja erityisesti mielipahan aiheuttamista. PS: Laita privana osoitetietosi, niin lähetän uudet kajalit levinneiden tilalle.

    iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä muistan Haurun "arvosteluja". Haukkui pääsääntöisesti kaikki, varsinkin suomalaiset ellei ollut jaskaa. Haurun levyä en ole kuullut enkä 99,99999 prosentin todennäköisyydellä tule koskaan kuulemaankaan

    Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep. Nyt olen paremmalla tuulella ;-) Hauru on todella kriitikkona aika pisteliäs, ja se on sattunut moneen korvalehteen. Lisäksi ukko oli varsin vasemmistoon suuntautunut KOM-teatterissakin kun soitti. Mutta silti olen sitä mieltä että tällä osiolla pitäisi keskustella musiikista eikä politiikasta.

    iikori kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tsot, politiikka tuli mukaan vasta edellisessä repliqueessa..
    Haurun tapauksessahan pitää vanha "viisaus" paikkansa, notta epäonnistuneesta muusikosta tulee kriitikko politiikkaa asiaan sotkematta....

    Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Levy on silti erinomainen ja on sääli ettei siitä ole CD-painosta saatu aikaan. Ilmeisesti joku levyfirman päättäjistä tuntee antipatiaa Haurun persoonaa kohtaan.

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lusikkaa soppaan: Molemmat tekemänsä levyt on mainioita ja se politisoituminen näkyi jo selvästi Lovelle tehdyssä Episodessa; Biisien nimet viittasivat Chilen 73 juttuihin... Äijä näkyy soittaneen KOM-kvartetissa & -teatterissa sekä Pöyryn, Pohjolan & Linkolan kanssa/levyillä ainakin... Ja ne lehtijutut haisi kyllä senverta paskalta, että äijä on sensuuntaisen maineensa ansainnut myös.

    Jammo kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei kannattane koskaan tutustua kirjailijoihin eikä muusikoihin ihmisinä, vaikka heidän tuotannostaan kuinka pitäisi. Tämä elämänkokemus on jonkun muun kirjoittamaa tositarinaa, muistaakseni.

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan pätevää fuusiojaskaa on tämä. Ja muistaakseni myös Haurun kritiikit ovat usein olleet päteviä.

    Jimi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tykkään Haurun levyistä, ja onhan se hienoa, kun kriitikko ei tyydy haukkumaan pelkästään artistia vaan haukuu artistin esityksestä pitävän yleisönkin siinä samalla.