Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Jupu Group : Ahmoo

Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten (7 kommenttia)
Jupuset tekivät hyvän levyn, vaikka esikuvat kuuluvat musiikissa paikoin melko selvästi. Return to Forever ja Weather Report erityisesti on tullut kuunneltua tarkkaan. Aloitusraidalla "The Seeker" soitellaan viulua kuin Ponty konsanaan ja levyn lopettava "Drops of Rain" taas voisi olla Weather Report -tuotantoa. "Ennystymätön" sisältää hauskaa kitaratikkausta ja syklisen kompin; biisin loppu kuulostaa Fusioonin Minorisalta lainatulta. Nimikappale on kokeellinen perkussiovoittoinen ja varsin klassiseen sävyyn pianolla alkava, selloa jne sisältävä omaehtoinen kappale. "Two for Eva" on ujeltavan viuluteeman päälle rakennetttu bassosooloilu.
Arvosana: 8

+/- saldo : 0 |

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kuuntelin yhtenä päivänä ensin tämän Jupun ja sitten Sukellusveneen Vesi- & Lintumusiikkia, ja musta toi Sukellusvene on edelleen parempi, jotenkin semmonen kivemman kuulonen....

    Jammo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiitos vinkistä! Täytyypä hankkia tuo Sukellusvene käsiin ja korviin.

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Täähän on hyvä! Ihan uusi tuttavuus mulle. Ei jotenkin kuulosta yhtään suomalaiselta. Siis positiivisessa mielessä :) Vieraita nimiä nämä bändin jäsenetkin (Juhani "Jupu" Poutanen, Jukka Linkola, Janne Louhivuori, Ilkka Hanski, Urpo "Upi" Sorvali. Missä muissa bändeissä he ovat vaikuttaneet?

    Jimi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jukka Linkola on Suomen nimekkäimpiä jazz-pianisteja. Janne Louhivuori on studiokitaristi, joka yhteen aikaan soitti Hurriganesissa. Upi Sorvali soitti ainakin Sami Hurmerinnan kanssa ja heitti keikkaa Urpo-nimellä. "Teryleeniä" oli aikoinaan iso hitti. Tuli nähtyä livenä Köyliön Lallintalolla. Käytiin kerran Upin kotiovella viemässä kaverin bändin demonauha kuunteluun. Hän valitettavasti kuoli todella nuorena syöpään.



    Jimi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jupu Groupilta on tulossa studiolive-äänitys Svart Recordsin julkaisemana. Paljon muutakin mielenkiintoista on luvassa.

    http://www.noise.fi/yleisradion-liisankadun-studioiden-70-luvun-proge-ja-jazz-aarreaitta-avautuu-vihdoin-svart-recordsin-restauroimina/

    Kcrimso kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jukka Linkola on Suomen nimekkäimpiä jazz-pianisteja.
    Just. En selvästikään tunne Suomen jazz-skeneä kovin hyvin. :)

    retrou kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hauska coveri David Dundasin hitistä Jeans On:
    Urpo - Stidi
    https://open.spotify.com/track/3epXk7KG9hRsDnQKMIaxCC