Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

David Byrne & Brian Eno : Everything That Happens Will Happen Today

pinulk kirjoitti noin 15 vuotta sitten (2 kommenttia)
Tämän levyn tekijät ovat David Byrne & Brian Eno eikä Brian Eno & David Byrne.

Nimi. Saivartelija

+/- saldo : 0 |

    pinulk kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ihan erilainen kuin Bush of Ghosts. Itse kategorisoivat musiikkiaan elektroniseksi gospeliksi. Parin kolemn kuuntelun jälkeen avautuu ja on tämän hetken suosikkilevy ja suosikkibiisi on hiiiiiiiidas My Big Nurse.

    Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vai niin. Ipod-esittää kyllä artistit muodossa Brian Eno & David Byrne. Kuten myös Rate Your Music-sivusto. Kannet on kotosalla niin en pysty tarkistamaan mitä niissä lukee.

    Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Täysin erilainen kuin herrojen edellinen, melkein 30 vuotta sitten omissa nimissä julkaistu projekti My Life In Bush Of Ghosts. Nyt tyylinä on melko seesteinen taidepop jota tekijät itse ovat kutsuneet elektroniseksi folk gospeliksi. Tuotantojälki on aivan mahtavaa ja sovitukset pikkutarkan huoliteltuja. Heikoimmillaan levy kuulostaa biisimateriaaliltaan hieman tasapaksulta, mutta toisaalta peter gabrielmainen I Feel My Stuff on yksi parhaista 2008 julkaistuista kappaleista. Arvosana: 8

    Kcrimso kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    I Feel My Stuff on loistava biisi.

    R2-D2 kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Strange Overtones in hyvä biisi, Talking Heads tyyliin. Muuten ei oikein aukea mulle. Se vanha My life on mun suosikkilevyjä.