Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

The Alan Parsons Project : The Turn of a Friendly Card

Kcrimso kirjoitti noin 15 vuotta sitten (3 kommenttia)
Parhaasta päästä Alan Parsonsin levyistä. Paljon hyviä melodioita ja napakat soundit. Orkestroinnit menevät hieman yli ja osassa kappaleista on vähän liian selkeää diskomeininkiä. Turn Of A Friendly Card Part 1 on upea biisi ja juuri sellainen joissa APP on parhaimmillaan, mutta sinfoniaorkesterin kera vedetty kakkososa on sitten jo aika korni. Arvosana: 7

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielestäni APP:n paras albumi heti "Talesin" jälkeen. Erityisesti nimibiisi (ja sen teema), joka vie kokonaisen levynpuoliskon. Tätä on tullut vuosien varrella kuunneltua PALJON, ja laitankin sen usein soittimeen, kun haluan rauhallista ja kaunista tunnelmamusiikkia. Albumilla on myös lieviä progevaikutteita, mutta melkoisen kevyttä kuunneltavaa se kuitenkin on. Kahdeksan ja puoli.

  JiiPee kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  JiiPee : Mielestäni APP:n paras albumi heti "Talesin" jälkeen. Erityisesti nimibiisi (ja sen teema), joka vie kokonaisen levynpuoliskon. Tätä on tullut vuosien varrella kuunneltua PALJON, ja laitankin sen usein soittimeen, kun haluan rauhallista ja kaunista tunnelmamusiikkia. Albumilla on myös lieviä progevaikutteita, mutta melkoisen kevyttä kuunneltavaa se kuitenkin on. Ei mitään kornia tuossa kakkososassa. Hieno levy, kahdeksan ja puoli.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Korjasin omalta kohdaltani.
  Mitä levyyn tulee,niin minä pidän tätä APP:n parhaana,jossa ei ole yhtään heikkoa hetkeä.Tales of Mysteryssa on ehkä enemmän progressiivisia teemoja,mutta tämä on kokonaisuutena hitusen ehyempi.Kuuluu sarjaan 10 pisteen levyt.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 1
  Oma lempparini Projectin tuotannossa. Turn of a Friendly Card-suite on todella hieno myös livenä.

  JiiPee kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep. Hieno levy.

  Joku voisi yhdistellä nämä kuuntelut ja kommentit. Tämäkin levy on listattu ainakin kaksi kertaa. http://www.palasokeri.com/levyt/96806


  Kcrimso kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Päivän fakta: Turn Of A Friendly Card on kuunteluhistoriani 597. kuunnelluin levy.

  JiiPee kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä tämä vaan on loistava levy. Pakko nostaa arvosana ysiin. Turn of a Friendly Card (I) -> Snake Eyes -> Nothing Left to Lose -> Turn of a Friendly Card (II) on ehkä parasta, mitä APP on saanut aikaiseksi. Kaunista!

  OldfieldOlli kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hommasin sitten myös deluxe-version tästä. 27 bonusbiisiä! Toki ne ovat suurelta osalta erilaisia demoja ja ei niitä tule varmastikaan soiteltua juurikaan. Hyvän kuvan ne antavat levyn tekoprosessista ja onneksi ne suttuisimmat demot on laitettu kokonaan toiselle levylle.